Schilderen, tekenen, grafiek

Cursus

Acrylverf - schilderen

GEANNULEERD

Deze cursus is dit seizoen geannuleerd

Er is heel veel mogelijk met acrylverf, zowel transparant als dekkend. De onderwerpen die aan de orde zullen komen tijdens de cursus zijn divers. We schilderen naar aanleiding van een stilleven of nemen een kunstenaar als voorbeeld/inspiratie. Ook landschap en portret/model zullen thema’s zijn. Eigen inbreng wordt altijd op prijs gesteld.

"De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden, omdat men individueel benaderd wordt en ik zoveel mogelijk met de persoonlijke creatieve ontwikkeling van de cursist probeer mee te denken. Wat ik belangrijk vind zijn compositie, licht, vorm, ritme, en kleurgebruik. Verder streef ik naar een natuurlijke ontspannen sfeer in de groep" Annet Kaat.

Materiaal
Het cursusgeld is incl. papier/ excl. verf en kwasten. De docent informeert de cursisten over wat zij het beste aan kunnen schaffen. Nieuwkomers kunnen de 1e les gebruik maken van de aanwezige verf en penselen. Bij Cultuurhuis Wherelant kunt u diverse basismaterialen kopen. Er is een vitrinekast in de hal met een basisvoorraad. 

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Klik dan hier om je direct aan te melden voor onze nieuwsbrief.

schildercursus purmerend/waterland/noord-holland

Details

  • Docent: Annet Kaat
  • volwassenen
  • Cursus
  • Duur/Aantal: 12 lessen
  • Prijs: € 220,-
  • Start: dinsdag 26 september 2017 t/m dinsdag 19 december 2017
    Tijd: 19:30 tot 22:00 uur