Cursuskrant najaar 2020

Onze cursuskrant is wat later dan anders omdat het even puzzelen was hoe we er voor konden zorgen dat we zoveel mogelijk cursussen door kunnen laten gaan in de nieuwe situatie. Maar het is gelukt! Wil je komend seizoen een cursus volgen? Schrijf je dan snel in om zeker te zijn van een plekje. 

Onze ateliers en leslokalen zijn zo ingericht dat er genoeg ruimte is om voldoende afstand tot elkaar te bewaren. Dit betekent dat we veelal kleinere cursusgroepen hebben met een maximum van 8 of 10 personen of een andere oplossing hebben gezocht zodat toch iedereen weer met zijn of haar favoriete cursus mee kan doen.

Download hier onze cursuskrant om daar op je gemak digitaal doorheen te bladeren.  Heb je iets gevonden? Meld je dan direct aan via deze link: https://wherelant.nl/cursussen

Wil je je eerst nog even oriënteren? Kom dan proeven van ons aanbod tijdens de proeflesweek van 7 t/m 13 september.

Ontdek, proef en beleef het plezier van kunst!

Van 7 t/m 13 september organiseren wij inspirerende proeflessen van cursussen die eind september starten en waar nog plaats is. De proeflessen zijn ideaal om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en zijn of haar manier van lesgeven.

Je kunt meedoen met lessen fotografie, theater, dichten, schilderen, decoratietechniek, schrijven, handlettering, kunstgeschiedenis en basis boetseren/beeldhouwen.Kinderen kunnen meedoen met een proefles van de KinderKunstAcademie of Fotograferen met je smartphone.

De ateliers en leslokalen zijn zo ingericht dat er genoeg ruimte is om anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren en er is goede ventilatie aanwezig. Er wordt gewerkt met kleine cursusgroepen en de start- en eindtijden van cursussen zijn op elkaar afgestemd, zodat cursisten verspreid kunnen binnenkomen en vertrekken.

Aanmelden voor een proefles kan vanaf maandag 24 augustus via deze link.  Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze administratie via nummer (0299) 434 777.

 Deel deze pagina