Cursuskrant najaar 2020

Onze cursuskrant is wat later dan anders omdat het even puzzelen was hoe we er voor konden zorgen dat we zoveel mogelijk cursussen door kunnen laten gaan in de nieuwe situatie. Maar het is gelukt! Wil je komend seizoen een cursus volgen? Schrijf je dan snel in om zeker te zijn van een plekje. 

Onze ateliers en leslokalen zijn zo ingericht dat er genoeg ruimte is om voldoende afstand tot elkaar te bewaren. Dit betekent dat we veelal kleinere cursusgroepen hebben met een maximum van 8 of 10 personen of een andere oplossing hebben gezocht zodat toch iedereen weer met zijn of haar favoriete cursus mee kan doen.

Download hier onze cursuskrant om daar op je gemak digitaal doorheen te bladeren.  Heb je iets gevonden? Meld je dan direct aan via deze link: https://wherelant.nl/cursussen

Wil je je eerst nog even rustig oriënteren? Kom dan proeven van ons aanbod tijdens de cursusmarkt op zondag 30 Augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

Cursusmarkt zondag 30 augustus

De markt is een leuke manier om te ontdekken welke cursussen en workshops er komend seizoen op het programma staan. Via een inspirerende looproute kom je langs alle ateliers waar docenten informatie geven over het verse aanbod van komend najaar. In de foyer staan kramen waar o.a. kunstobjecten te koop zijn van cursisten. Bij mooi weer organiseren we activiteiten rondom ons pand waar je aan mee kunt doen of naar kunt kijken. In de theaterzaal gaan kids samen een groeikunstwerk maken.

Door de looproute te volgen maak je kans op een gratis workshop en kom je langs de prachtige schilderijen die zijn gedoneerd door Sigrid Palstra. Deze dag heb je de unieke kans om voor een vriendelijke prijs één van haar schilderijen te bemachtigen. De opbrengst van de verkoop is om Cultuurhuis Wherelant te ondersteunen in deze onzekere tijd. De cursusmarkt is vrij toegankelijk maar het kan zijn dat je even moet wachten tot je naar binnen kunt. Buiten creëren we fijne, overdekte zitplekken en serveren we een drankje zodat wachten een fijne belevenis wordt!Deel deze pagina