A0 poster Proeflesweek Cultuurhuis Wherelant.jpg

Proeflesweek

Ontdek, proef en beleef het plezier van kunst!

Van 7 t/m 13 september organiseren wij inspirerende proeflessen van cursussen die eind september starten en waar nog plaats is. De proeflessen zijn ideaal om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent en zijn of haar manier van lesgeven.

Je kunt meedoen met lessen fotografie, theater, dichten, schilderen, tekenen, decoratietechniek, schrijven, handlettering, kunstgeschiedenis en boetseren/keramiek. Kinderen kunnen meedoen met een proefles van de KinderKunstAcademie of Fotograferen met je smartphone.

De ateliers en leslokalen zijn zo ingericht dat er genoeg ruimte is om anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren en er is goede ventilatie aanwezig. Er wordt gewerkt met kleine cursusgroepen en de start- en eindtijden van cursussen zijn op elkaar afgestemd, zodat cursisten verspreid kunnen binnenkomen en vertrekken.

Aanmelden voor een proefles is verplicht vanwege de beperkt aantal plaatsen.  Via deze link kom je bij het overzicht van alle proeflessen.  Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze administratie via nummer (0299) 434 777.

Deel deze pagina