PurVak herfstvakantie 2021

Gratis activiteiten voor kinderen in de schoolvakanties

PurVak staat voor Purmerendse Vakantieactiviteiten en bestaat sinds 1972. Het is voor kinderen een mini-vakantie in eigen stad! Elke schoolvakantie wordt een programma samengesteld met (veelal gratis) sport-en spelactiviteiten en creatieve, kunstzinnige workshops voor de Purmerendse jeugd. De actuele programma's van Spurd, Clup Welzijn en Cultuurhuis Wherelant staan vermeld op www.purvak.nl

PurVak herftsvakantie 2021 bij Wherelant
In de herfstvakantie kunnen kinderen weer meedoen met gratis, creatieve workshops. Het actuele rooster van de activiteiten die plaatsvinden bij Cultuurhuis Wherelant vind je hieronder. Elke dag zijn er ca. 5 verschillende workshops die zowel in de ochtend als in de middag worden gegeven. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden.  

Thuis aan de slag
Heb je in de tussentijd alvast zin om iets leuks te doen? Ga dan naar onze website van de Wherelant ateliers. Hier vind je meer dan 30 korte creatieve-, theater- en dansopdrachten voor thuis.

Schema workshops PurVak in Cultuurhuis Wherelant:

Deel deze pagina