PurVak meivakantie 2019

PurVak: ook bij Cultuurhuis Wherelant 

Beestenboel...
Van 30 april 2019 tot en met 3 mei 2019 kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar meedoen met gratis creatieve, kunstzinnige workshops in onze ateliers en theater- en danszaal. Er is ook aan de ouders gedacht, zij kunnen meedoen met een creatieve workshop terwijl de kinderen zich in één van de ateliers vermaken. Het thema van deze creatieve PurVak is ‘Beestenboel’. Zo kunnen de kids op dinsdag meedoen met de workshop vlinders maken of andere gekke beesten van klei of vilt. Op woensdag kun je o.a. met vliegerpapier een transparant maken of een coole animatie met iPads. De dag erna werken we samen  aan een jungle-groeikunstwerk en is er een theaterworkshop in ons eigen dierenrijk. De ouders kunnen zich uitleven met het schilderen van een gedicht of het maken van een ‘bullet journal’. Op vrijdag 3 mei gaat een docent van Cultuurhuis Wherelant een beestenboeltuin maken in sporthal De Karekiet waar iedereen spontaan aan mee kan doen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de workshops? Download dan hier het volledige programma.

Schema workshops PurVak meivakantie Cultuurhuis Wherelant:

Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. De activiteiten vinden plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Op de website van Spurd staat alle informatie over de sport- en spelactiviteiten tijdens de schoolvakanties: www.spurd.nl
Klik hier voor het programma van Spurd in de meivakantie 2019.
Klik hier voor het overzicht met speciale activiteiten en cllinics van Spurd in de meivakantie 2019.

Deel deze pagina