Beeldmerk ThuisAteliers.png

Thuisatelier voor kids van Cultuurhuis Wherelant

Cultuurhuis Wherelant start ThuisAtelier voor kinderen

Nu zoveel kinderen van de Wherelant-ateliers thuis zitten, biedt Cultuurhuis Wherelant nieuwe mogelijkheden om in verbinding te blijven via de website www.wherelant-ateliers.
com. De vakdocenten bedenken elke week korte, creatieve en kunstzinnige activiteiten voor thuis. Per week worden twee tot drie activiteiten aan de website toegevoegd. Zo kun je leren hoe je een rotorkopter vouwt, de tekentechniek frotteren uitproberen of een stiftgedicht maken. De website is openbaar, zodat iedereen mee kan doen.

Contact houden is belangrijk
Afdelingshoofd Onderwijs Marcel Fraij van Cultuurhuis Wherelant nam kort na het sluiten van de scholen het initiatief voor de website: “Onze vakdocenten missen de kinderen en vinden het ontzettend jammer om nu niet fysiek voor de klas te kunnen staan. Zij hebben via deze website de mogelijkheid om toch in contact te blijven. Omdat niet alleen de kinderen van de Wherelant-ateliers thuis zitten, hebben we een openbare website gemaakt voor alle ouders en kinderen die het leuk vinden om thuis creatief aan de slag te gaan.”

Ga naar de website van het ThuisAtelier

Deel deze pagina