Open Dag Poster sept 22_vis-9aug.jpg

Cursusmarkt van 13.00 - 16.00 uur

Zondag 4 september 2022 organiseren wij van 13.00 tot 16.00 uur een inspirerende cursusmarkt als start van het seizoen. Bezoekers kunnen docenten ontmoeten, meedoen met gratis workshops en demonstraties bijwonen. Iedereen is van harte welkom en alle activiteiten zijn gratis.

Bezoek alle ateliers, bekijk kleine theateroptredens om even van te genieten. Luister naar muziek.  Je kunt deze middag ook ervaren hoe het is om naar model te tekenen of met een beitel in een steen te hakken. Laat je verrassen door wat je onderweg tegenkomt. Ook kinderen zijn deze middag van harte welkom en kunnen zich creatief uitleven.

Deze middag zijn er diverse kunstobjecten en schilderijen te koop. De opbrengst hiervan is bestemd voor het Solidariteitsfonds van Cultuurhuis Wherelant. Dit fonds biedt mensen met een kleine beurs de mogelijkheid om deel te nemen aan een cursus. Wie weet vind je een mooi schilderij of beeld dat jou aanspreekt en kun je daarmee tegelijkertijd ook nog een ander blij maken! 

De cursusmarkt is vrij toegankelijk en bij mooi weer zijn er zowel binnen als buiten activiteiten. Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 te Purmerend.

 

Deel deze pagina