feest Klivia banner Purmaryn.jpg

Feest in huize Klivia

Het is gezellig in huize Klivia. De tafel is gedekt, de gasten zijn binnen en de prikparty is in volle gang. Niets dat de feestvreugde nog kan drukken. Maar dan gaat de bel. Er staat iemand voor de deur. Een verre tante. Tante Corona is toch gekomen. Mag ze binnenkomen?

Feest! is een interactieve benefietvoorstelling (zonder pauze) te zien op 23 mei 2022 in de Purmaryn waarin het gezamenlijke wel en wee in corona tijd centraal staat. Zeg maar ja zuster, nee zuster!

Reserveer nu kaartjes 

‘Zin in een leuke en verrassende voorstelling? Ga naar ‘Feest in Huize Klivia’ van theatergroep Flexibel in de Purmaryn!’  Joan Nederlof/Mugmetdegoudentand

 

Vooraf feestelijk eten? 

Theatergroep Flexibel

Theatergroep Flexibel van Cultuurhuis Wherelant maakt al bijna 25 jaar, in de vrije tijd, muzikale voorstellingen. De acteurs spelen bewerkte klassieke of reeds bestaande stukken. De voorstellingen RomeA en JuliO, Hamlet, Midzomernachtsdroom en meest recent Lang en Gelukkig hebben zij al gespeeld in het theater. 

Lees meer over Flexibel en dit project

 

Cast Flexibel

Danique van den Bos, Destheny Osei-Owusu,Remko van Wijk, Willem Tokkie, Pascalle Janssen, Sonja de Nie, Prince Bertorina, Doshik Koelemeijer, Marjolein Meinen, Linda Heitlager, Yvonne Fransman, Luuk Hoenson, Jesse Groen, Remco Uileman, Hester Olsthoorn, Tamara Hermes, Michiel de Laet, Janny Dubbeld, Susan Jonk, Manuel Diderich, Melissa Wakker, Lisanne Schols, Ali Aboufarha en Armin Rashidy

Makers

Henriette ter Riet, Marianne van Zeijlen, Tim Schuitvlot - van den Hout

 

Deel deze pagina