Tijdelijke sluiting Cultuurhuis Wherelant.jpg

Gesloten tot 6 april

Van 16 maart t/m 6 april sluiten wij onze deuren
We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) goed in de gaten. De gezondheid van onze cursisten, deelnemers, docenten en partners is voor ons uiteraard heel belangrijk. Naar aanleiding van de nieuwste richtlijnen van de overheid en adviezen van het RIVM hebben wij besloten om vanaf maandag 16 maart alle lessen tot 6 april uit te stellen. 

Waarom deze maatregel?
Met de nieuwste richtlijnen van 12 maart wil de overheid de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk beperken en vertragen. Mensen krijgen het advies om hun onderlinge contacten te beperken. Bijeenkomsten van meer dan 100 personen zijn sowieso verboden. Strikt genomen mogen we onze lessen door laten gaan, omdat wij altijd veel kleinere lesgroepen dan 100 cursisten hebben. Echter, wij willen een serieuze bijdrage leveren om de verspreiding van het virus te beperken. We krijgen hierover ook vragen van cursisten die zich zorgen maken en we maken uiteraard afwegingen voor onze docenten en het personeel. We kiezen er daarom voor om alle lessen op te schorten tot 6 april.

Hervatting van de lessen
Alle lessen en activiteiten worden opgeschoven. Wanneer de lessen en andere activiteiten precies worden hervat kunnen we nu nog niet aangeven. Iedere lesgroep krijgt hierover uiteraard informatie zodra deze bekend is.

Werk ophalen bij Cultuurhuis Wherelant
Wij krijgen regelmatig de vraag van cursisten of zij hun werk kunnen ophalen. Helaas is dit in deze periode niet mogelijk. Wij werken allemaal vanuit huis en in het geval dat er wel een collega aanwezig is dan willen we hem of haar uiteraard zo min mogelijk in contact brengen met anderen. We begrijpen dat dit een lastige situatie is maar hopen op uw begrip hiervoor. We informeren alle cursisten via de mail zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Regelmatig updates
Wij mailen onze klanten en cursisten als er belangrijk nieuws te melden is. 

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie algemene informatie over het coronavirus en de laatste stand van zaken de volgende websites:

- Nederland: RIVM - https://www.rivm.nl/

- Internationaal: WHO - https://www.who.int/

Wij rekenen op uw begrip voor deze situatie. Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u mailen naar info@wherelant.nl.

Deel deze pagina