Gesloten van 15 december tot 9 februari

Helaas moeten ook wij tot 9 februari onze deuren gesloten houden. Dit betekent dat de cursussen niet van start kunnen gaan op de nu geplande startdata. Wij hebben ons rooster aangepast wat betekent dat alle cursussen vanaf 1 maart starten als de maatregelen dit toelaten.  Alle cursisten die het betreft ontvangen deze week meer informatie via de mail. Ook inhaallessen worden na 1 maart gepland, tenzij we 9 februari meteen groen licht krijgen, dan gaan we eerder van start. De nieuwe cursusdata worden in de week van 18 t/m 22 januari op de website aangepast. De programma's voor onze kwetsbare doelgroepen mogen gelukkig nog wel doorgaan, zie voor meer informatie onze pagina met updates over de coronamaatregelen.

Uitzondering

Onze programma's voor speciale doelgroepen mogen wel doorgaan tijdens de Lock down. Dit betreft de volgende activiteiten: Het inloopatelier en het Coachingsatelier (voor mensen uit de GGZ) en Dans voor Twee & Atelier voor Twee (voor kwetsbare senioren). Iedereen die hier aan deelneemt zal zich van tevoren moeten aanmelden. 

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie algemene informatie over het coronavirus en de laatste stand van zaken de volgende websites:

- Nederland: RIVM - https://www.rivm.nl/

- Internationaal: WHO - https://www.who.int/

Wij rekenen op uw begrip voor deze situatie. Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, kunt u mailen naar info@wherelant.nl.

Deel deze pagina