lino2.jpg

Jubileumworkshop Bibliotheek Waterland

Gratis creatieve workshop in Bibliotheek Waterland: maak een minikunstwerk voor een ander.

Cultuurhuis Wherelant is nog steeds jarig! En wie jarig is deelt uit!
Op zondag 11 februari (14.00-16.00 uur) is er daarom een gratis creatieve workshop in Bibliotheek Waterland. Onder leiding van een docent van Cultuurhuis Wherelant kun je met verschillende technieken minikunstwerkjes maken… voor een ander!

Een jaar langs worden er kunstzinnige mini-cadeautjes gemaakt die op verschillende bijzondere momenten op diverse locaties in Purmerend uitgedeeld worden.
Laat je creativiteit stromen en maak ook een kunstcadeau voor iemand anders. Tijdens deze gratis workshop kun je helemaal zelf je gang gaan. Er zijn heel veel verschillende materialen beschikbaar. Docent Jolanda helpt je op weg en ondersteunt je waar nodig. Maak bijvoorbeeld een minischilderijtje, een lino-drukje, een collage, een klein object van (spek)steen, hout of klei, iets van stof of wol, een reliëfje, een gedicht (opgerold) of een kort verhaal of misschien wel een geschenkje van metaal of glas.
Alles mag… als het maar met liefde en aandacht gemaakt is. Als het klaar is gaat het in een klein kartonnen feestdoosje. De cadeautjes worden diezelfde dag nog uitgedeeld.
Twee vliegen in een klap: cadeautjes maken én cadeautjes uitdelen.

Deelname aan de workshop is helemaal gratis.
Aanmelden van te voren hoeft niet. Kom gezellig langs en doe mee!

Locatie:                    Bibliotheek Waterland, Waterlandlaan 40
Tijd:                          14.00 - 16.00 uur

Deel deze pagina