groepsportret.jpg

Kunstgenoten in beweging: Zomermaatjes

Activiteiten voor senioren (60+)
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (60+). De activiteiten zijn bedoeld als fijne tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. 

Programma voorjaar 2020
Klik hier om het programma overzicht te downloaden. 

Aanmelden en meer informatie
De activiteiten vinden plaats op donderdagochtend van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend (tenzij anders vermeld). U bent vanaf 9.30 uur welkom, de koffie staat klaar! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via 0299-434777. Als u zich aanmeldt geeft u aan dat u deelneemt. Bent u toch niet in staat om deel te nemen? Meldt u zich dan af via het hierboven vermelde mailadres of telefoonnummer.

De activiteiten kosten € 5,- per keer. U betaalt contant voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs nemen gratis deel.

KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.

Deel deze pagina