Workshops

Schilderen op je i-pad
In deze workshop ontdek je hoe je bijna alles kunt tekenen en schilderen zonder een tube verf of kwast op zak te hebben. Je ontdekt de vele mogelijkheden van het tekenprogramma Sketchbook op de I-pad. Net als David Hockney gaan we naar buiten om bomen, planten en fraaie hollandse luchten te schetsen of we schilderen een stilleven in het atelier. Ontdek de I-pad  als schetsboek en schilderskist! 

Fotografie
In de workshop fotografie krijg je in korte tijd zoveel tips en handreikingen dat fotograferen met je telefoon of digitale camera nooit meer hetzelfde zal zijn. De workshop start met een theoriegedeelte waarin je bewuster wordt van het beeld dat je ziet en begrijpt waarom fotografen bepaalde keuzes maken om de impact van een beeld groter te maken. Daarna ga je samen met je collega’s het geleerde in de praktijk brengen.

Improvisatie Theater 
De meeste mensen kennen theatersport/improvisatietheater van de televisie via programma’s als De Lama’s, De vloer op en De Grote Improvisatieshow. Spelers maken zonder script een verhaal wat betekent dat iedere uitkomst uniek, origineel, creatief en spannend is. Iedereen kan improviseren! Juist door het te doen in deze theater-/trainingsvorm krijg je handvatten om creatiever, origineler en krachtiger  te handelen in bepaalde situaties. Een vrolijke workshop waarbij plezier gegarandeerd is!

Beeldhouwen in Speksteen 
Tijdens deze workshop maakt iedereen een beeld van speksteen, alle beelden worden vervolgens gemonteerd op hout, glas, metaal, leer of ander materiaal zodat een gezamenlijk kunstwerk ontstaat dat een relatie heeft met het bedrijf. Zo maakte medewerkers van woningcorporatie Intermaris stenen huisjes die nu met elkaar een stenen stad vormen die nu in de centrale ontvangsthal prijkt.

Meer informatie en mogelijkheden
Dit is slecht een greep uit de workshops die wij kunnen aanbieden. Op verzoek maken wij een programma dat aansluit bij de wensen van uw organisatie. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op via info@wherelant.nl of bel naar 0299 - 434 777.