top banner website powerboost 2.png

Creatieve powerboost

Tekenen / Schilderen Schrijven

Voor vrouwen met een bruisend brein

Als je druk bezig bent met je dagelijkse bezigheden ben je constant met jezelf in gesprek. En blijven de ideeën maar komen, ook 's nachts! Het kan zo overweldigend aanvoelen dat je niet weet wat je moet beginnen waardoor jouw eigen plannen niet uit de verf komen. Dat kan een gevoel van somberheid en uitzichtloosheid veroorzaken. Dat kunnen zelfs (negatieve) overtuigingen worden. Deze overtuigingen belemmeren je op den duur in je werk, studie of in relaties en veroorzaken (faal)angst en onzekerheid. Vooral perfectionisten zullen dit herkennen. 

Je weet beter wat de mensen om je heen willen dan wat jij zelf wil. Je neemt de tijd om naar het verhaal van een vriendin te luisteren maar je maakt geen tijd voor jezelf... Je hebt veel ballen hoog te houden, werk of studie een huishouden en je sociale leven. Je wil graag je ideeën uitvoeren maar het lukt niet; door tijdgebrek of doordat je niet weet hoe en waar te beginnen. Dus doe je niets... Dat is zonde!

Laat mij je handvatten bieden om jouw wensen inzichtelijk te krijgen. Keer terug naar je basis. Wat wil jij, waar word je gelukkig van? Ik help je de belemmerende overtuigingen te tackelen die je beeld vertroebelen. Samen zorgen we dat je een duidelijk beeld krijgt van wat jij graag wil en waar jij blij van wordt. Dat doen we aan de hand van een brainstormsessie, die we daarna visueel gaan maken met krijt, verf potlood en afbeeldingen. Er is ruimte voor persoonlijke vragen, creativiteit en ontspanning in combinatie met aandacht voor jezelf. Kortom een heerlijke self-care cursus!

Je hoeft niet creatief te zijn, het is wel leuk als je niet bang bent voor wat kleur en mooie beelden! Ik zorg voor alle materialen en technieken die we samen afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en wensen. Deze creatieve powerboost van 3 bijeenkomsten zorgt ervoor dat je durft te vertrouwen op jouw intuïtie en in je kracht gaat staan. En dat je gaat doen. Uit je hoofd in je handen!

Wat ga je ervaren?

  • Je vervangt het woordje niet door wel! (dat kan ik... , dat lukt mij ....,  bij mij wordt het ... mooi)
  • Je maakt jouw keuzes, gewoon omdat die goed zijn!
  • Je vindt (h)erkenning in een veilige omgeving met andere vrouwen.
  • Je gaat naar huis met een mooi, positief en creatief werk en vaardigheden om nog veel meer te gaan doen!

Voor wie?
• Voor drukke ondernemende vrouwen die helder willen krijgen wat ze precies willen en daar tijd voor willen maken.
• Voor vrouwen die vast zitten in een blokkade door een burn-out of bore-out, door stress, depressieve gevoelens of ADD, ADHD etc.
• Voor vrouwen die op een creatieve manier zichzelf willen ontwikkelen.
• Voor jou, als je uit je hoofd wil en meer in je handen!

 

 

Deel deze pagina