vlaggetjes & kast.jpg

Geef je kunst cadeau: gratis jubileumworkshop

Tekenen / Schilderen Beeldhouwen / Boetseren / Keramiek Etsen / Druktechnieken Glastechnieken Textiel / Vilt / Leer

Maak een minikunstwerk voor een ander

Cultuurhuis Wherelant is jarig! En wie jarig is deelt uit!
Vanaf september staat er daarom in de foyer een opvallend Wherelant-oranje mobiel kunstatelier. 
Oranje is de kleur van creativiteit! Al 40 jaar stroomt het van creativiteit bij Cultuurhuis Wherelant en dat vieren we!

Graag vragen we jouw hulp.
Help ons
 kunstzinnige mini-cadeautjes te maken die aankomend jaar op verschillende bijzondere momenten op diverse locaties in Purmerend uitgedeeld kunnen worden. Aan mensen die wel een opkikkertje kunnen gebruiken.

Laat je creativiteit stromen en maak een kunstcadeau voor iemand anders.
Maak bijvoorbeeld een minischilderijtje, een lino-drukje, een collage, een klein object van (spek)steen, hout of klei, iets van stof of wol, een reliëfje, een gedicht (opgerold) of een kort verhaal, een geschenkje van metaal of glas, maar ook een foto gedrukt op klein formaat.
Alles mag… als het maar met liefde en aandacht gemaakt is… EN… het moet in een kartonnen doosje passen , met maximale formaat van 5 x 5 cm. Deze doosjes liggen in de atelierkast.
Je gevulde cadeau-doosje kun je vervolgens doneren in het daarvoor bestemde vak in de kast. Door het plexiglas-ruitje zien we dan hoe de verzameling kunstcadeaus groeit!

Kun jij wel een creatieve boost gebruiken?
Tijdens deze gratis workshop kun je helemaal zelf je gang gaan. Er zijn heel veel verschillende materialen beschikbaar. Docent Jolanda helpt je op weg en ondersteunt je waar nodig.
De materialen zijn gedurende het jaar ook te vinden in het mobiele atelier. Voor iedereen die een cadeautje wil maken. Tijdens een cursus of workshop of gewoon zomaar tussen door. 

Deel deze pagina