Let the story begin (Eva Kelder).JPG

Let the Story begin

Schrijven
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
do 02 feb '23 t/m do 30 mrt '23 10:00 - 12:00 uur 8 lessen Eva Kelder Volwassenen (18+) 170,00
Volgeboekt

Schrijf je eigen verhaal

Voor veel mensen is een boek schrijven een langgekoesterde droom. Je eigen naam ín de boekenkast, joúw verhaal op papier! Maar waar begin je? En hoe zorg je dat het goed wordt? Tijdens Eva’s lessen leer je de fijne kneepjes van het schrijven. Samen gaan we op zoek naar de beste vorm voor jouw verhaal, want zoals Arnon Grunberg al zei: om echt goed te kunnen schrijven moet je eerst op zoek naar de noodzaak van je verhaal. Wat is het verhaal dat jij wil vertellen? Welk verhaal moét er uit?

Onder Eva’s enthousiaste en persoonlijke begeleiding werk je aan een roman, (levens)verhaal, column/blog of kinderboek. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. We beginnen iedere les met schrijftheorie en een leuke inspirerende schrijfoefening. Daarna lezen we voor en geven we elkaar positieve feedback. We verdiepen ons in stijl en structuur, de kracht van dialogen, levensechte personages, stijl en humor. Waar begin ik? Hoe houd ik de spanningsboog vast? Eva coacht je door de wereld van het eerste boekidee tot het vinden van een uitgever. En vertelt veel smakelijke anekdotes over hoe ze zelf succesvol debuteerde.

Tijdens de cursus is er volop aandacht voor je tekst. Je kunt alles vragen en we bespreken waar je tegenaan loopt. Met alle persoonlijke tips en tricks ga je extra gemotiveerd weer aan de slag. Aan het eind van de cursus heeft iedereen een eerste hoofdstuk of verhaal af en ligt er een tekst waar je blij mee bent. Je weet waar je roman of tekst over gaat, hebt je eigen schrijfstem gevonden én veel schrijfplezier gehad!

Deel deze pagina