rishi-deep-iFcXJheXJl8-unsplash.jpg

Online masterclass Dialoog schrijven

Schrijven

Pak je pen en doe online mee met uitdagende schrijfopdrachten

Ben je benieuwd hoe je een goede dialoog kan schrijven? Wat een kale of een uitgeklede dialoog is? Een gesprek tussen twee personages heeft meerdere functies in een verhaal en die ga je samen met docent Helena Jansz ontdekken. Het programma bestaat deels uit theorie. Daarnaast biedt het uitdagende opdrachten waarmee je tijdens de Masterclass zelf aan het werk gaat.

Deelname is gratis. Uiteraard verwachten we van jou dat je op het afgesproken tijdstip klaar zit voor de les omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Verder zullen we je na afloop vragen om feedback. Je ontvangt na inschrijving een uitnodiging voor de zoommeeting op woensdag 24 maart om 10.00 uur. Meer informatie vind je hieronder.

Benodigd materiaal voor de masterclass Dialoog schrijven

  • Pen en papier

Waarom deze online masterclasses?
Cultuurhuis Wherelant start met de ontwikkeling van een nieuwe lijn in het cursusaanbod. Naast de reguliere cursussen op locatie introduceren wij korte cursussen op afstand. Dit zijn actieve lessen in verschillende technieken die samen, op hetzelfde moment, thuis kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kan iedereen meedoen, ook degenen waarvoor fysieke lessen een beperking opleveren of de afstand te groot is. 

Doe mee en deel je ervaring
We willen deze nieuwe cursuslijn goed neerzetten en een structurele plek geven binnen ons aanbod. Daar hebben wij jou bij nodig! Onze docenten experimenteren met de nieuwe werkwijze en de nieuwe digitale technieken. Jouw ervaring tijdens de masterclasses helpt ons om het cursusprogramma op een hoger niveau te tillen. We vragen je daarom om feedback te geven aan de docent aan het einde van de les en aan ons via een korte online enquête. Deze feedback nemen we mee bij de programmering van ons nieuwe, online programma met korte cursussen waarmee we nog voor de zomervakantie willen starten.

Standaard nodig voor een online les:

  • Een computer, laptop of IPad met camera en microfoon
  • Je ontvangt per mail een link waarmee het Zoomprogramma opent. Bij de start van de les neemt de docent even kort de belangrijkste functies door die worden gebruikt tijdens de les.
  • Heb je nog niet eerder met Zoom gewerkt? Bekijk dan hier de handleiding.  
  • Je zorgt zelf voor het benodigde materiaal. Specifieke materialen kun je bijvoorbeeld bestellen bij Arts and Crafts in De Goorn, zij hebben een groot aanbod kunstenaarsmaterialen op voorraad.

 

Deel deze pagina