IMG_0475.JPG

Tekenen en schilderen aan tafel

Tekenen / Schilderen
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
wo 24 jan '24 t/m wo 17 apr '24 19:30 - 22:00 uur 12 lessen Henk Fakkeldij Volwassenen 245,00
Inschrijven

Leer grootse dingen maken op klein formaat

Het bijzondere van deze cursus is dat je werkt op klein formaat: A4, A3, een Dummy of iPad. We werken aan tafel en maken prachtige tekeningen of schilderingen. Bij deze cursus beleef je plezier in het tekenen/schilderen, maar leer je ook goed kijken. je leert werken met beeldelementen en kleur en je ontwikkelt een eigen vorm taal.

We werken naar aanleiding van foto’s of live beelden, tekst of een eigen idee. Het sociale aspect is ook belangrijk. Samen op een gezellige en gefocuste manier komen tot een mooi werk. 

Vaak verzuchten cursisten dat ze thuis niet kunnen werken omdat ze alles moeten uitpakken en een plek moeten hebben. Dat is nu voorbij. Dit kan iedereen overal: aan tafel, op schoot en zelfs tijdens je vakantie! Wat heb je nodig? Een aquarel doos, wat kwasten, inkt, pen en potloden. Gewoon genietend tekenen/schilderen. Net als veel grote voorgangers, Rembrandt, van Gogh, Da Vinci, Michael Angelo, Clemente, Rubens, Hockney...

Materiaal
Het cursusgeld is inclusief papier, tekenmateriaal en verf en exclusief penselen. Nieuwkomers kunnen de 1e les gebruik maken van de aanwezige penselen.
De docent informeert de cursisten over wat zij het beste aan kunnen schaffen. 

Introductiefilmpje cursus Tekenen en schilderen aan tafel
In onderstaand filmpje vertelt docent Henk Fakkeldij waarom hij zo enthousiast is over de cursus tekenen en schilderen aan tafel en wat je tijdens de lessen kunt verwachten. 

 

Deel deze pagina