Slider compilatie workshop zen op zondag2.jpg

Workshop - zen op zondag

Creëer jouw Visionboard met creativiteit, meditatie en aandacht

Wat gaan we doen?
Als iedereen gesetteld is ‘parkeren’ we even heel bewust het dagelijks leven om er een paar uur écht voor onszelf te kunnen zijn. We doen een meditatie waarmee je ruimte maakt voor wat er dieper in je leeft aan bewuste en onbewuste verlangens, creativiteit, een richting... Of gewoon ronduit dat wat je ten diepste zou willen creëren.

Vanuit dat diepere contact met je zelf begin je daarna aan jouw Visionboard. Ontspannen aan de slag met tijdschriften, schaar en lijm, je laten leiden naar wat NU zichtbaar mag worden. Als je Visionboard af is kun je deze, als je wilt, aan de anderen laten zien en vragen wat hen eraan opvalt. Dit levert vaak nog extra inzichten op, die je met je mee kunt nemen. 

Kom genieten van deze ontspannen ochtend helemaal voor jezelf. We ontmoeten elkaar in een fijne ruimte waar we op veilige afstand van elkaar kunnen zijn. De prijs van de workshop is inclusief koffie, thee, iets lekkers én inclusief alle materialen. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Deze ochtend wordt begeleid door yogadocente Femke Blakborn en theatermaker/docent Henriette ter Riet.

"Een Visionboard kan helpen je doelen helder te maken"

"Een visionboard zet een ‘deurtje’ open naar nieuwe mogelijkheden"

Je kan deze methode toepassen op elk gebied in je leven, om zo je doelen te verhelderen en zicht te krijgen op de stappen die je gaat zetten. Denk bijvoorbeeld aan wonen, relaties, gezondheid en welzijn, financiën , spiritualiteit, carrière, of een combinatie hiervan. Daarnaast is het ook gewoon heel erg leuk om een Visionboard te maken! Elke keer opnieuw krijg je nieuwe inzichten….

Andere namen en toepassingen voor een Visionboard zijn:

  • Dromenbord (waar je je dromen / wensen op verzamelt)
  • Moodboard (waar je je stemming / sfeer op weergeeft, bijvoorbeeld voor je interieur)
  • Powerbord (waar je plaatjes en teksten op combineert die jou kracht geven)

Je kiest tijdens deze workshop zelf waar jij de focus op legt. Het wordt jouw bord met aandacht voor jouw toekomst!

De workshop is van 10.00 tot 13.00 uur en kost € 35.-
Dit is inclusief materiaal en koffie of thee met iets lekkers.

Deel deze pagina