DSC00213.JPG

Acryl schilderen Jimmy

Tekenen / Schilderen
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
ma 27 sep '21 t/m ma 20 dec '21 19:30 - 22:00 uur 12 lessen Jimmy Mendizabal Volwassenen (18+) 230
Inschrijven
di 28 sep '21 t/m di 21 dec '21 09:45 - 12:15 uur 12 lessen Jimmy Mendizabal Volwassenen (18+) 230
Volgeboekt

Schilderen met acrylverf heeft veel voordelen

Acrylverf is een verf die al jaren lang met veel plezier wordt gebruikt door zowel professionele kunstenaars als door hobbyschilders. De reden hiervoor is dat acrylverf beschikt over vele goede en veelzijdige eigenschappen. De verf is goed mengbaar en droogt snel doordat deze op waterbasis is. De kleuren zijn helder, transparant  ideaal om dun te schilderen, maar ook om dik te schilderen. Deze eigenschappen laten vele verschillende kunstwerken ontstaan, van transparante kleine aquarelachtige schilderijen, tot een dik olieverfachtig schilderij.  Acrylverf is ook ideaal voor muurschilderingen. Docent Jimmy geeft al jaren les bij ons en laat zijn cursisten graag experimenteren. In onderstaande fotoslider kun je diverse werken van zijn cursisten bekijken.

Materiaal
Het cursusgeld is inclusief papier/exclusief verf en penselen. De docent informeert de cursisten over wat zij het beste aan kunnen schaffen. Nieuwkomers kunnen de 1e les gebruik maken van de aanwezige verf en penselen. 

Video impressie cursus Acryl schilderen
In dit filmpje krijg je een goede indruk van werk dat gemaakt is bij de cursus Acryl schilderen. Zoals je kunt zien, wordt er veel geëxperimenteerd met kleur en vorm!

Deel deze pagina