IMG_1600.JPG

Basis beeldend

Beeldhouwen / Boetseren / Keramiek Tekenen / Schilderen
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
do 30 sep '21 t/m do 07 apr '22 19:15 - 21:15 uur 24 lessen Wendy Ernst, Ammarie Visser, Sasja Scheijde, Atelien van Tuijl, Ashti Schuit, Betteke Akkerman Volwassenen (18+) 368
Inschrijven

Ontdek diverse beeldende technieken binnen één cursus

In deze gevarieerde cursus maak je kennis met diverse vakgebieden binnen de beeldende kunst. De technieken zijn verdeeld over modules van 3 lessen, verzorgd door docenten met een vakspecialistische achtergrond. De cursus is bedoeld voor zowel beginners als mensen die ervaring hebben met een techniek en hun blik willen verbreden. Voor de één is de cursus een mooie start, voor een ander een mogelijkheid om de kennis en vaardigheden te verruimen. Na afloop heb je voldoende ervaring opgedaan om eventueel een keuze te maken voor een bepaalde richting.

Materiaal
Het cursusgeld is incl. materiaal en gebruik van gereedschap met uitzondering van de lessen edelsmeden en textiel.

Cursusblok 1 en 2

Het cursusblok 1 met driedimensionale technieken is afgerond in het najaar.  In het voorjaar gaat het programma verder met tweedimensionale technieken.

Hieronder staat het programma van Blok 2. Er zijn nog enkele plaatsen vrij om in dit blok in te stappen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Blok 2

lessen

Techniek

Docent

17 feb - 10 maart

3

Tekentechnieken

Asthi Schuit

17 - 31 maart

3

Schildertechnieken

Asthi Schuit

7-21 april

3

Gemengde 2D technieken

Betteke Akkerman

12 mei - 2 juni

3

2D op klein formaat

Sasja Scheijde

 

Deel deze pagina