Abstracte fotografie.jpg

Dagworkshop abstracte fotografie

Fotografie/Film /Beeldbewerking
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
za 14 dec '19 t/m za 14 dec '19 10:00 - 16:00 uur 1 lessen Iris Depasse Volwassenen 18+ 68
Inschrijven

Kleuren, lijnen, vlakken en patronen

Deze dagworkshop is voor iedereen die een camera heeft en die het leuk vindt om te leren hoe je verrassende abstracte foto’s kunt maken. 

Ken je dat? Aangetrokken worden door kleuren, lijnen, vlakken, patronen? Houd jij van abstractie? In deze workshop leer je wat Abstracte Fotografie is en hoe je abstractie in je foto’s brengt. Je krijgt prachtige voorbeelden te zien van abstracte fotografie. Na deze inleiding gaan we praktisch aan de slag met het zelf maken van abstracte foto’s. Je leert begrijpen wat de kenmerken zijn van een goede abstracte foto. 

Wat heb je nodig: een digitale camera, dit mag de camera van je telefoon zijn, een Ipad, compact-camera, een spiegelreflex of een systeemcamera. 

Over de docent
Iris Depassé heeft zich als kunstenaar gespecialiseerd in abstracte fotografie. Ze heeft vele jaren ervaring als trainer/coach en ze is de oprichter van de Academie voor Abstracte fotografie. Voor wie de smaak te pakken heeft, biedt Iris een online vervolgcursus over Abstracte Fotografie die je in eigen tijd en tempo kunt volgen. Kijk op: www.academievoorabstractefotografie.nl

 

Deel deze pagina