Fotografie Natasja Wagner.jpg

Fotografie vervolg Natasja

Fotografie/beeldbewerking
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
wo 25 sep '19 t/m wo 11 dec '19 13:30 - 16:00 uur 6 lessen Natasja Wagner Volwassenen 18+ 129
Inschrijven

Deze vervolgcursus is speciaal ingericht voor iedereen die beschikt over basiskennis met betrekking tot de fotografie. Je krijgt inzicht over wat je kunt doen met deze basiskennis en we gaan de camera alleen nog in de manuele stand gebruiken. Tijdens de cursus leer je omgaan met de basistechnieken door meerdere fotografie projecten uit te voeren op diverse gebieden, zoals: natuurfotografie, architectuur, portret etc.

Deze projecten gaan we iedere week tijdens de lessen voorbereiden om deze vervolgens thuis goed te kunnen uitvoeren. Naderhand tijdens de volgende les worden de betreffende opdrachten gezamenlijk besproken en aan elkaar getoond middels een powerpoint presentatie.

Er wordt gelet op de volgende onderwerpen, namelijk de voorbereiding, onderwerp, compositie en lichttechnieken die gebruikt zijn tijde de opdracht.

Is de wens om de camera in de praktijk beter te leren kennen in de manuele stand en wil je wat meer verdiepen door praktijk opdrachten uit te voeren, dan zie ik je graag in de volgende cursus.

Deel deze pagina