interieurstyling.jpg

Interieurstyling

Tuinontwerp
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
di 04 okt '22 t/m di 15 nov '22 13:15 - 15:45 uur 6 lessen Femmy Vroegop Volwassenen (18+) 134
Inschrijven

Maak van jouw omgeving een nog fijnere plek

Wat is eigenlijk mijn persoonlijke stijl? Ik zou graag wat meer kleur willen toepassen in mijn huis, maar welke kleuren gebruik ik dan? Ik wil wel eens een andere indeling, past dat binnen mijn ruimte?

Aan de hand van afbeeldingen van verschillende interieurstijlen krijg je een helder beeld over welke stijlen er zijn. Je gaat aan de slag met je persoonlijke moodboard.

We behandelen het thema kleur en je maak je eigen kleurstalenkaart. We gaan aan de slag met het maken van een 2D plattegrond. In de 4e en 5e les ga je oefenen met het maken van composities van bijvoorbeeld een groepje schilderijen, foto's of meubels, en raak je geïnspireerd om meubels te upcyclen.

Om je skills gelijk in de praktijk toe te passen brengen we een bezoek aan de kringloopwinkel. Het thema van de laatste les wordt gekozen in gezamenlijk overleg (bijvoorbeeld Pinterest en/of persoonlijk interieuradvies).

Je zult zien dat je aan het eind van deze cursus praktische tips en skills hebt zodat je gelijk aan de slag kunt gaan! Enthousiast geworden?

Materiaal

Het cursusgeld is inclusief gebruik van lesmateriaal. Neem alleen 2 woontijdschriften + een lijmstift en een schaar mee vanaf de eerste les graag.

Deel deze pagina