kinderatelier2.jpg

Kinderkunstacademie (5-7)

start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
wo 29 sep '21 t/m wo 22 dec '21 14:30 - 16:30 uur 12 lessen Chantel Frankfort Jeugd 163
Inschrijven

Schuilt er een kunstenaar in jou?

Doe dan mee met de KinderKunstAcademie. In de wekelijkse lessen ontdek je veel gevarieerde technieken zoals beeldhouwen, keramiek of glas maar ook het werken met textiel, animatie en druktechnieken komen aan bod. De basisvaardigheden tekenen met verschillende materialen en schilderen vergeten we ook niet. Tijdens de les werken we meestal aan één soms twee opdrachten waarbinnen er voldoende ruimte is voor je eigen creativiteit.

Aan de KinderKunstAcademie werken diverse beeldend kunstenaars mee, die veel ervaring hebben in hun vakgebied en die lesgeven binnen en buiten het onderwijs. Bij Cultuurhuis Wherelant zijn ateliers en studio’s met faciliteiten waarmee breed technisch gewerkt kan worden. De lesduur van 2 uur biedt voldoende ruimte voor het aanleren van de technieken. 

Algemene informatie jeugdcursussen
De KinderKunstAcademie is een jaarprogramma dat verdeeld is in 3 blokken van 12 lessen. Het aantal lessen in het laatste blok is afhankelijk van de start van de zomervakantie.

Het Jeugdfonds
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren kunnen meedoen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!  Aanmelden kan via de (basis)school, sociaal wijkteam of bij uw casemanager bij de gemeente Purmerend.

Meer informatie? Neem contact op met de gemeente Purmerend: (0299) 452 452 of met Clup Welzijn (0299) 480 630.

Deel deze pagina