kinderkunstacademie2 (2).jpg

KinderKunstAcademie (8-12)

start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
wo 02 feb '22 t/m wo 11 mei '22 14:30 - 16:30 uur 12 lessen Sasja Scheijde Jongeren 163
Inschrijven

Schuilt er een kunstenaar in jou?

Doe dan mee met de KinderKunstAcademie. Dan ga je veel nieuwe technieken ontdekken. Soms stoer als beeldhouwen of keramiek, soms heel precies in mozaïek of glas. Ook het schilderen en werken met textiel, animatie en druktechnieken komen aan bod. Bij de KinderKunstAcademie ontdekken kinderen nieuwe vaardigheden.

Aan de KinderKunstAcademie werken diverse beeldend kunstenaars mee, die veel ervaring hebben in hun vakgebied en lesgeven binnen en buiten het onderwijs. Bij Cultuurhuis Wherelant zijn ateliers en studio’s met faciliteiten waarmee breed technisch gewerkt kan worden. De lesduur van 2 uur biedt voldoende ruimte voor het aanleren van de technieken.

Het rooster is opgedeeld in blokken van 12 lessen. De lessen zijn van 14.30 tot 16.30 uur

Algemene informatie jeugdcursussen
De KinderKunstAcademie is een jaarprogramma dat verdeeld is in 3 blokken van 12 lessen. Het aantal lessen in het laatste blok is afhankelijk van de start van de zomervakantie.

Het Jeugdfonds
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren kunnen meedoen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!  Aanmelden kan via de (basis)school, sociaal wijkteam of bij uw casemanager bij de gemeente Purmerend.

Meer informatie? Neem contact op met de gemeente Purmerend: (0299) 452 452 of met Clup Welzijn (0299) 480 630.

Deel deze pagina