20181031_203055_resized.jpg

Theater 'De vloer op'

Theater
start- / einddatum les tijden aantal lessen docent geschikt voor kosten inschrijven
wo 07 okt '20 t/m wo 16 dec '20 20:00 - 22:00 uur 10 lessen diverse Docenten Volwassenen (18+) 160
Inschrijven

Ontdek de kracht van improvisatietheater

In deze theatercursus krijg je les van theatermaker Marianne van Zeijlen.  Deze bevlogen regisseur werkt altijd vanuit de kracht van kwetsbaarheid. Toneelspelen is niet alleen een verhaal vertellen. Als je gaat spelen zal je je kwetsbaar moeten durven opstellen, je eigen emoties onderzoeken om ze vervolgens te kunnen spelen. Dit onderzoek gaan we samen aan met improvisatietheater als middel.

De vloer op! 
Toneelspelen kun je in verschillende vormen doen. Bijvoorbeeld spelend vanuit een vaste tekst maar ook vanuit improvisatie, ter plekke gecreëerd. Bij deze vorm, improvisatietheater, krijg je een paar ingrediënten voor een scène en je gaat 'de vloer op'. Voor je het weet ontstaat er een prachtige dialoog vanuit samenspel met je tegenspeler. Deze vorm van toneelspelen wordt vaak als heel bevrijdend ervaren, je beleeft er vooral veel plezier aan: zowel jij spelend op de vloer als de toeschouwers aan de kant. Je kunt deelnemen met en zonder acteerervaring. 

Na deze serie lessen kun je meedoen aan de Theaterproductiegroep. Dan werk je in 15 lessen met elkaar toe naar een voorstelling. Klik hier voor meer informatie.

 

Deel deze pagina