Foto 28-11-19 16 31 00.jpg

Vader en kinddans

Dans

Dans vanuit je hart

In deze workshop dansen vaders samen met hun kind(eren)! We studeren geen pasjes in maar dansen op ons gevoel, vanuit ons hart. Wat een plezier geeft het om samen te dansen op uitnodigende muziek vanuit de hele wereld. Soms dansen we met z’n tweeën hand in hand, soms zetten we een denkbeeldige spiegel tussen ons neer en dansen we in spiegelbeeld. Soms maken we een tunnel van alle (groot)ouders en dansen de kinderen er doorheen. Of we dansen vrij door de zaal en wanneer de muziek stopt, zoeken we elkaar op en springen we een gat in de lucht!

Op moeder- en vaderdag maken we aan het eind van de ochtend een hart voor elkaar, waarin we expressie geven aan wat we voor elkaar voelen. Het hart nemen we als geschenk mee naar huis!

Bij deze workshop op de zondagochtend kunnen vaders en kinderen (mogen ook meerdere kinderen uit 1 gezin zijn!) twee uurtjes intens van en met elkaar genieten. Er worden geen pasjes ingestudeerd dus de cursus is heel laagdrempelig. Iedereen kan mee dansen!

NB. De prijs van de workshop is € 25,- voor 1 (groot)ouder met 1 (klein)kind samen. Voor een tweede koppel uit één gezin geldt een korting van 20 procent.

Deel deze pagina