Nieuwsbrief April

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

Het is Lente en daarom hebben we een geweldig aanbod korte cursussen en dagworkshops samengesteld voor de maanden mei en juni. Een leuke manier om eens kennis te maken met een andere techniek of discipline. Kom buiten schilderen, ontwerp je eigen lentetuin, maak een sieraad van zilverklei, ontdek je camera, leer stoffen op een speciale manier verven, kom beeldhouwen of ontdek hoe je prachtige tekeningen kunt maken op de I-pad. 

Klik hier om enthousiast te worden en voor meer informatie of om u direct in te schrijven.

spreadlentefolder_webversie.jpg

Vacature administratief medewerker en projectleider/fondsenwerver

Wij hebben een vacature voor een administratief medewerker en een projectleider/fondsenwerver. Wil jij ons team komen versterken? Klik dan hier voor meer informatie en de functieomschrijvingen.

Vacature administratief medewerker, projectleider en fondsenwerver Purmerend

 

Kom ook naar de sprookjesparade van theatergroep Flexibel!

Uitnodiging optreden Flexibel Purmerend Sprookjesparade

De acteurs van Theatergroep Flexibel, een theatergroep voor mensen met een verstandelijke beperking, geven een verrassende voorstelling op zondag 26 april. Met elkaar en met de bezoekers gaan zij de nieuwe locatie van Cultuurhuis Wherelant verkennen. Onderweg ontmoeten zij verschillende sprookjesfiguren wat leidt tot spontane, en vaak hilarische, interacties. Kom zondag 26 april om 15.15 uur naar Cultuurhuis Wherelant en geniet samen met ons van deze mooie voorstelling. Aanmelden is niet nodig.

We zien jullie graag zondag de 26e!

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Cultuurhuis Wherelant

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier