Extra nieuwsbrief

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

Graag vraag ik met deze extra nieuwsbrief uw aandacht voor een belangrijk moment voor Cultuurhuis Wherelant en Theatergroep Flexibel, vandaar deze extra nieuwsbrief. Wij maken vanaf vandaag kans op een prijs van maar liefst € 25.000,- om de bijzondere theaterproductie “Lang en Gelukkig” te realiseren met acteurs met een verstandelijke beperking. Ik hoop dat u een stem uit wilt brengen zodat we deze droom waar kunnen maken!

BRENG EEN STEM UIT VOOR THEATERGROEP FLEXIBEL
Het VSB fonds bestaat 25 jaar en biedt organisaties in heel Nederland de kans om maar liefst € 25.000,- te winnen voor een groots idee dat mensen met elkaar verbindt. Nu gaat theatergroep Flexibel (theatergroep voor mensen met een verstandelijke beperking) wederom een mooie productie maken. Na het succes van de film ‘Baantjer en de Rat’ zijn er nu plannen voor de grootse theaterproductie ‘Lang en Gelukkig’, een sprookjesparade. Ook bij deze productie speelt het publiek een  actieve rol in het stuk. 

Onze droom is om met de voorstelling ‘’Lang en gelukkig’’ heel Purmerend met elkaar te verbinden. Dit kan zowel voor als achter de schermen. Iedereen mag meedoen! De lokale balletclub danst mee op het toneel, de bejaarde rolt zijn rolstoel tussen de dwergen en de bakker zorgt voor broodjes achter de schermen.  Hierdoor komt niet alleen Purmerend in contact met Flexibel, maar heel Purmerend komt in contact met elkaar.

Helpt u mee om onze droom waar te maken?

U KUNT VANAF VANDAAG STEMMEN TOT 16 SEPTEMBER DUS STEM DIRECT!  

Klik op onderstaande link en stem op ‘Lang en Gelukkig’:

http://www.vsbverzilverjeidee.nl/ideeen/theatergroep-flexibel-speelt-lang-gelukkig

 U ontvangt vervolgens een e-mail om uw uitgebrachte stem te bevestigen, pas dan telt de stem ook mee!

Theatergroep Flexibel voor mensen met een beperking 

WIN GRATIS KAARTEN VOOR DEZE GEWELDIGE VOORSTELLING!
Stem op 'Lang en Gelukkig' en maak kans op 2 gratis toegangskaarten voor de voorstelling door een mail te sturen naar info@wherelant.nl o.v.v. Ik heb gestemd op Lang en Gelukkig!

DELEN HELPT!
Steunt u ons mooie project? Dan vragen wij u om dit bericht zoveel mogelijk door te sturen naar vrienden, familie of bekenden. 

Namens de acteurs van Flexibel wil ik u alvast heel erg bedanken voor uw stem!

Theatergroep Flexibel voor mensen met een beperking

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier