Nieuwsbrief maart

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

Wat zijn we het jaar goed gestart. We hebben meer inschrijvingen dan vorig jaar om deze tijd en de workshopweekenden lopen zo goed dat we regelmatig mensen moeten teleurstellen omdat een workshop al vol is. We zijn blij dat al meer mensen in Purmerend en omgeving ontdekken hoe leuk het bij ons is! Dit seizoen staan er nog 3 workshopweekends op het programma:

In het weekend van 11 en 12 maart kunt u bijvoorbeeld een tas maken van leer, een sieraad van zilverklei of een dagje schilderen.  Daarnaast staan de workshops theater, boetseren, ring edelsmeden, Junk Journal en natuurmandala op het programma.  Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. Leuk om cadeau te doen of samen met een vriend(in) te ondernemen. 

Workshops zaterdag 11 maart
Bij de workshop Vrij boetseren helpt de docent de deelnemers om hun eigen idee uit te werken. Bij de workshop Natuurmandala’s maakt u van natuurlijk materialen de meest prachtige mandala’s en bij Zilverklei ontwerpt u een persoonlijk sieraad van zilver.  De workshop Een dagje theater staat in in het teken van toneelspelen in zijn puurste vorm. Plezier staat voorop en je hoeft geen acteer ervaring te hebben maar voor spelers met ervaring is er ook voldoende uitdaging! 

boetseren.jpg mandala-1.jpg 

Workshops zondag 12 maart
Kom gezellig een hele dag schilderen onder begeleiding van een beeldend kunstenaar bij de leerzame workshop Intens schilderen of De kleur van hemel en aarde . In de middag kunt u een ring leren smeden van zilver of kennismaken met de wereld van Junk Journal/altered book waarbij u een visueel dagboek maakt.

 junk-journal.jpg ring-smeden.jpg

Ons volgende workshopweekend is op 8 en 9 april, meer informatie hierover ontvangt u in onze volgende nieuwsbrief. 

Vriendelijke groet,


Het team van Wherelant
(José,  Ingrid, Judith, Jantine, Irmgard, Thom, Fatima, Wendy en Sylvia)

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier