Nieuwsbrief juli

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

De zomervakantie staat voor de deur en wij zijn nu een paar weken gesloten. Vanaf maandag 28 augustus kunt u ons weer telefonisch bereiken. In deze nieuwsbrief vindt u een link naar onze nieuwe cursuskrant met het volledige programma voor het najaar van 2017. Ook treft u informatie aan over de Open Dag op 10 september waarbij u van harte welkom bent tussen 13.00 en 16.00 uur.

Cursuskrant najaar 2017
We zijn  trots op onze nieuwe cursuskrant die zondag 3 september verspreid wordt als bijlage in Purmerend op Zondag en Schermer/Beemster op Zondag. In deze krant staat het volledige programma voor het najaar en informatie over de workshopweekenden. Het workshopaanbod voor het komende seizoen is wegens succes uitgebreid. In één dag of middag werken de deelnemers toe naar een eindproduct. Dit kan een raam zijn van glas in lood, een tas van leer, een beeld van speksteen of bijvoorbeeld een persoonlijk sieraad of schilderij. Nieuw in het aanbod zijn o.a. de workshops in Mixed Media , Handlettering en Macramé.

Nieuwsgierig geworden? Download dan hier alvast de krant of ga direct naar het aanbod op de website voor meer informatie: cursusaanbod - workshopaanbod 

Kom naar onze gezellige Open Dag
Zondag 10 september is iedereen van harte welkom bij onze Open Dag waarmee we het nieuwe cursusseizoen starten. Docenten zijn aanwezig om informatie te geven over de cursussen en workshops die zij komend seizoen geven. Kom een kijkje nemen in de ateliers of doe actief mee. Schuif aan tafel en voel hoe het is om wol, leer of metaal te bewerken, stap achter een ezel en teken een model of dans spontaan mee met de workshop Afrikaans dansen. Het kan allemaal tijdens de Open Dag van 13.00 tot 16.00 uur.

Ook kinderen zijn van harte welkom. Tijdens de Open Dag kunnen zij gratis meedoen met diverse leuke activiteiten.

Open dag Cultuurhuis Wherelant

Fijne zomer!
Dit was alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie. Wij wensen u een fijne zomer en zien u graag bij de Open Dag in september of bij één van onze andere activiteiten. 

Vriendelijke groet namens het Team van Wherelant

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier