Nieuwsbrief juli

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

Het eerste seizoen in het nieuwe pand zit er bijna op. We kijken terug op een geslaagd seizoen met meer cursisten dan de afgelopen jaren. Zoals altijd het geval is bij een verhuizing hebben wij ook te maken gehad met wat opstartperikelen. We zijn blij te kunnen melden dat de klimaatbeheersing in de ateliers nu goed werkt dankzij een nieuwe airconditioning. De komende 2 weken gaan we bovendien onze handen weer uit de mouwen steken om de klussen die zijn blijven liggen op te pakken. (zie oproep verderop in deze nieuwsbrief).

Vacature facilitair medewerker en schoonmaker
Vanwege het vertrek van onze concierge Katinka, hebben wij een vacature voor een facilitair medewerker (25 uur) en een vacature voor een schoonmaker (15 uur). Heeft u interesse in een functie? Stuur dan voor 16 juli een sollicitatiebrief naar: j.vandenhurk@wherelant.nl. Meer informatie over de inhoud van de functies staat hier

Vacature cultuurhuis wherelant 

Oproep vrijwilligers
Het 1e half jaar is verstreken in ons prachtige, nieuwe pand. Nu is het de tijd om de puntjes op de i te gaan zetten. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons in de week van 7 t/m 11 juli en 14 t/m 18 juli willen helpen. We gaan er weer gezellige dagen van maken en met zijn allen de handen uit de mouwen steken om de klussen waar we eerder niet aan toe zijn gekomen uit te voeren:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Zomerschoonmaak
  • Gordijnen naaien
  • Timmerklusjes
  • Herinrichten ateliers en magazijn ruimtes

Wanneer u ons wilt helpen, stuur dan een mail aan w.dejong@wherelant.nl o.v.v. de werkzaamheden en dag/tijd dat u kunt helpen. U mag uiteraard ook spontaan langskomen, wij verwelkomen u met open armen! Uiteraard zorgen we ook weer voor een gezellige lunch met een broodje kroket voor de liefhebbers.

Cultuurhuis Wherelant verhuist naar Van IJsendijkstraat 403 

Nieuw cursusprogramma
Het nieuwe cursusaanbod voor het najaar staat op de website. Naast het reguliere aanbod hebben we weer leuke nieuwe cursussen en workshops op het programma staan zoals Moderne dans, Recycle kunst, Weven, Stofbedrukken, Totaaltheater, Muziekgeschiedenis en Plateelschilderen. Kijk hier voor het volledige aanbod en schrijf u direct in zodat u verzekerd bent van een plaats op de cursus van uw keuze.

Open dagen
Met de zomer voor de deur blikken wij graag alvast vooruit naar de start van het nieuwe seizoen. De Open Dag staat gepland op zondag 31 augustus van 13.00 - 16.00 uur waarbij iedereen weer van harte welkom is. De open kindermiddag is op woensdag 3 september van 14:00 - 16:00 uur.

Open huis cultuurhuis wherelant Purmerend 

Zomersluiting
Van 21 juli t/m 17 augustus zijn wij gesloten. Inschrijven kan in deze periode wel via de website, uw e-mails beantwoorden wij weer vanaf maandag 18 augustus. Wij wensen u een fijne zomer toe en zien u graag terug in het nieuwe seizoen en bij ons Open Huis!

Een zomerse groet,

 

Het team van Wherelant

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier