Nieuwsbrief september

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

De start van het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur. De afgelopen periode is er hard gewerkt in en om het pand. De airconditioning is aangepast zodat deze minder lawaai maakt en beter koelt. Aan de voorzijde staan prachtige planten, er komen nieuwe lampen in de foyer en we zijn druk bezig met het verbeteren van de akoestiek in de foyer. Wij zijn er klaar voor en verwelkomen u graag binnenkort bij één van onze cursussen of workshops.

Cultuurhuis Wherelant Purmerend

Gratis proeflessen dans en theater
Houdt u van dans en/of theater? Kom dan naar een gratis proefles en ontdek welke stijl bij u past.  U kunt zich aanmelden via info@wherelant.nl, maar als u spontaan langs wilt komen dan bent u uiteraard ook van harte welkom. De proeflessen worden gegeven in de theater/danszaal van Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De proeflessen zijn gratis omdat we dit nieuwe aanbod graag extra onder de aandacht willen brengen, bij voldoende interesse zal de cursus in de week na de proefles van start gaan. 

 SCHEMA PROEFLESSEN

Gratis proeflessen dans en theater  Swingende Open Dag Cultuurhuis Wherelant 

Het schema van de proeflessen vindt u hier.

Open lessen 
De cursussen waarbij het mogelijk is om een open les te volgen, gaan in ieder geval van start maar zitten nog niet vol. Twijfelt u of een cursus wel of niet bij u past? Doe dan de 1e les mee en beslis daarna.  U betaalt 1 les indien u besluit om niet verder te gaan met de cursus. Wanneer u enthousiast bent en de gehele cursus gaat volgen dan ontvangt u na inschrijving een factuur voor de volledige cursus.  U kunt zich aanmelden via info@wherelant.nl of bel naar de administratie (0299) 434 777. 

  Cursus etsen in Purmerend Open lessen keramiek, beeldhouwen, etsen, tekenen theater

Schema open lessen
Keramiek woensdag 24 september 19:30 - 22:00 uur 
Beeldhouwen divers donderdag 25 september 19:30 - 22:00 uur
Etsen-druktechnieken vrijdag 26 september 13:30 - 16:00 uur
Mandala & Keltisch tekenen zaterdag 4 oktober 10:00 - 12:30 uur
Tek. & schilderen klein formaat dinsdag 7 oktober 09:30 - 12:00 uur
Theater basis woensdag 8 okober 19:30 - 21:30 uur 

Klankbordgroep
Wij willen binnenkort starten met een klankbordgroep. De deelnemers denken o.a.  mee over de verbetering van onze dienstverlening en over de ontwikkeling van nieuwe cursussen of producten. Heeft u interesse om samen met ons mee te denken over de toekomst van Wherelant? Stuur dan een e-mail naar info@wherelant.nl met een korte motivatie. We plannen in oktober een bijeenkomst waar we u dan voor uitnodigen. 

Tot zover onze eerste nieuwsbrief van dit seizoen. Heeft u suggesties of informatie voor onze volgende nieuwsbrief? Mail dit dan naar info@wherelant.nl

Het team van Cultuurhuis Wherelant

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier