Nieuwsbrief januari

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen met een druk bezochte Open Dag en een supergezellige Open Kindermiddag. De eerste cursussen van het seizoen gaan bijna van start. Ook dit jaar zijn een aantal cursussen alweer volgeboekt maar veelal is inschrijven nog steeds mogelijk. Ga naar de website of bel voor een last minute inschrijving naar onze administratie: 0299-434 777. 

opendag2.jpg kindermiddag2.jpg kindercursus opendag1.jpg

Aanbod jongeren
Voor jongeren tussen de 14 en 17 jaar hebben we komend seizoen de cursussen Theater Totaal, Academie Totaal en Dj op het programma staan. Als jongere is het vaak ook mogelijk om deel te nemen aan de cursussen en workshops die wij aanbieden voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan muziek maken of filmen op je I-pad, een dagworkshop fotografie of een korte cursus schetstechnieken. Neem voor meer informatie contact op met de administratie (0299) 434 777 of stuur een e-mail.

NB. Jongeren met een CJP-pas krijgen 10% korting op de cursusprijs. Klik hier voor meer informatie over het aanbod voor jongeren. 

Jongerencursussen Cultuurhuis Wherelant Purmerend

Nieuw administratiesysteem
Dit seizoen zijn we gestart met een nieuw administratiesysteem waarbij we de cursussen voortaan bevestigen of annuleren via de mail. Indien er geen e-mailadres bij ons bekend is dan ontvangt u de informatie per post. Wij kunnen door deze nieuwe werkwijze bezuinigen op onze portokosten en kosten voor briefpapier en enveloppen. We gaan ervan uit dat het systeem goed werkt maar mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan dan hopen wij op uw begrip hiervoor. Indien u een cursus bij ons volgt en uw e-mailadres wijzigt dan verzoeken wij u om dit z.s.m. aan ons door te geven.

Dagworkshops
Vanwege de grote vraag hebben we ons aanbod dagworkshops uitgebreid. Komend seizoen staan er maar liefst 22 op het programma. De prijs van de dagworkshops is inclusief lunch. Kijk voor het volledige programma op de laatste pagina van de folder of op de website. 

Open lessen
We zijn druk bezig met het voorbereiden van een aantal Open Lessen, meer informatie hierover staat binnenkort op de website. Of volg ons via Facebook of Twitter.

Tot slot
We kijken uit naar ons 2e jaar op de Van IJsendijkstraat en hopen weer veel cursisten te mogen verwelkomen. Daarnaast staan er al weer vele schoolprojecten op het programma, zijn we bezig met de folder met ons aanbod voor bedrijven en kunt u bij ons terecht voor het huren van een vergaderruimte, atelier, de theaterzaal of foyer. We verwachten een jaar met veel activiteit en creativiteit en houden u op de hoogte.

Het team van Wherelant

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier