Nieuwsbrief februari

Beste kunst- en cultuurliefhebber,

De komende periode staan er leuke proeflessen op het programma waar we u graag over informeren. De proeflessen geven een goed beeld van de cursus en het is een leuke manier om kennis te maken met de docent en andere deelnemers. Bij voldoende belangstelling gaan de cursussen in de week na de proefles verder. Aanmelden voor de proefles is niet nodig, u kunt spontaan langskomen wij ontvangen u met open armen!

Theater- en Academie Totaal
Zaterdag 7 februari kunnen jongeren tussen 14 en 17 jaar meedoen met een gratis proefles Theater Totaal of Academie Totaal. De proeflessen geven een goed beeld van deze brede cursussen waar in 12 lessen een goede basis gelegd wordt voor jongeren die zich verder willen ontwikkelen in de richting van het theater of op het beeldende vlak. Tijd: 14.00-16.00 uur.

Beeldend theater jongeren

Afrikaans dansen en Bewust bewegen
Bij Afrikaans dansen werkt u met veel plezier aan conditie en lichaamshouding op traditionele ritmes uit West- Afrika. Probeer het eens uit tijdens de vrolijke, intensieve proefles op vrijdagavond 6 februari van 19.00 – 20.30 uur. Plezier gegarandeerd! Kosten proefles € 12,- Bij de cursus Bewust Bewegen zijn de lessen weldadig, ontspannen en vooral leuk om te doen. Ze zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een bewuste manier van omgaan met het lichaam en beweging. De proefles is op donderdag 5 februari van 19.00-20.00 uur, de kosten bedragen € 8,- 

knipsel-1.jpg Cursus bewust bewegen in Purmerend

Theater
In deze cursus leren de deelnemers evenwichtige scènes te maken, een goede rol op te bouwen en vooral ook samen te spelen. Kortom: een zeer compleet aanbod om alle facetten van het spelen te ontdekken en waar plezier als vanzelfsprekend gekoppeld is aan ieders ontwikkeling als acteur. Voor zowel beginners als gevorderden een aanrader. De proefles kost 16,- en is op woensdag 4 februari van 19.30 – 21.30 uur.

Schilderen met gemengde technieken
Dinsdag 10 februari van 19.30 - 22.00 uur kunt u meedoen met een proefles Gemengde Technieken waarbij verschillende technieken samenkomen in 1 werkstuk/schilderij.  Klik hier voor meer informatie over deze gevarieerde cursus. De proefles kost 18,- inclusief materiaal.

gemengde-technieken.jpg Glasfusen

Glasfusen 
Bij glasfusen wordt gebruik gemaakt van de ‘smeltende glastechniek’, waarbij zachte, warme glasstukken van dezelfde kleur of van verschillende kleuren als het ware samensmelten. Hierdoor kan men prachtige voorwerpen maken, van schalen tot sieraden. Wilt u kennismaken met deze bijzondere techniek? Kom dan dinsdag 10 februari naar de proefels van 14.00 -16.30 uur. De prijs van de proefles is 20,- inclusief materiaal. 

Meer informatie proeflessen
Aanmelden voor de proeflessen is niet nodig, u kunt spontaan langskomen. Alle proeflessen vinden plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De kosten voor de proeflessen worden bij inschrijving verrekend met het cursusgeld. Indien u zich niet inschrijft dan ontvangt u achteraf een factuur voor de gevolgde proefles. 

 

 

U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van Cultuurhuis Wherelant via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier