Slider pagina Jeugdfonds.jpg (1)

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Meedoen = meer kansen

Sporten, dansen, muziek maken, tekenen en zingen zijn leuk en belangrijk. Kinderen leren samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en maken nieuwe vrienden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. 

Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij betalen de contributie / lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren kunnen meedoen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!

Zo kan een kind meedoen
Ouders kunnen zelf geen bijdrage aanvragen. Daar is een intermediair voor nodig.  Aanmelden kan via de (basis)school, sociaal wijkteam of bij uw casemanager bij de gemeente Purmerend. Als de aanvraag ingediend is, kan een kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. De contributie of het lesgeld wordt direct betaald aan de club of instelling waar het kind naar toe gaat. De jeugdcursussen van Cultuurhuis Wherelant komen ook voor deze vergoeding in aanmerking.

Meer informatie over het Jeugdfonds in Purmerend? Neem contact op met de gemeente Purmerend (0299) 452 452 of met Clup Welzijn (0299) 480 630

Download hier de algemene folder van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Deel deze pagina