groepsportret.jpg

Kunstgenoten in beweging (65+)

Activiteiten voor senioren (65+)
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als fijne tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. 

Programma voorjaar 2022
Klik hier om het programma overzicht te downloaden. 

Het aanmeldformulier voor de activiteiten in het voorjaar van 2022 kunt u hier downloaden. U kunt dit formulier invullen en scannen of er een foto van maken en dan mailen naar info@spurd.nl. U kunt het formulier ook inleveren of invullen bij de administratie van Cultuurhuis Wherelant. Hier liggen ook formulieren klaar als u deze zelf niet kunt printen.

Meer informatie
De activiteiten vinden plaats op donderdagochtend van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend (tenzij anders vermeld). U bent vanaf 9.30 uur welkom, de koffie staat klaar! Bent u toch niet in staat om deel te nemen? Meldt u zich dan af via het hierboven vermelde mailadres of telefoonnummer.

De activiteiten kosten € 5,- per keer. U betaalt contant voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs nemen gratis deel.

KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.

Deel deze pagina