Dans voor Twee hoofdfoto.jpg

Nieuw: Dans voor Twee

Voor kwetsbare senioren en hun mantelzorger

Cultuurhuis Wherelant start op maandag 2 december met de cursus Dans voor Twee. Dit is een cursus voor senioren met dementie en/of Parkinson waarbij men samen met een partner, familielid of vriend(in) kan genieten van bewegen op muziek.

Kom vrijblijvend kennismaken
De lessen vinden wekelijks plaats op de maandagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Geïnteresseerden kunnen kennis komen maken tijdens de lessen om de docent te ontmoeten en haar manier van werken te ervaren. Er is altijd ruimte om vragen te beantwoorden. Wilt u langskomen? Meld u zich dan aan via info@wherelant.nl of bel 0299-434777.

Samen genieten
Het doel van Dans voor Twee is samen genieten van bewegen op muziek en van de gezelligheid met elkaar. Het is iets wat je samen kunt doen, binnen de vertrouwde omgeving van een groep gelijkgestemde mensen. De ervaring is dat bewegen op muziek op een plezierige en gezellige wijze helpt bij het verbeteren van de lichamelijke conditie en het vertrouwen in eigen kunnen versterkt.

Kosten en aanmelden
De lessen kosten € 10,00 per keer. Mantelzorgers / partners kunnen gratis meedoen. Voor meer informatie over Dans voor Twee neemt u contact op met Ingrid Schipper via: i.schipper@wherelant.nl. De lessen vinden plaats op de maandagmiddag bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Deel deze pagina