Logo Kunstgenoten.jpg

Swingende start nieuw seizoen Kunstgenoten in beweging

KUNSTGENOTEN in beweging opent het nieuwe seizoen op donderdag 19 september met een swingende Rock and Roll workshop. Elke donderdagochtend worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen.

Let’s Rock and Roll
Donderdagochtend 19 september vindt de eerste workshop van dit seizoen plaats. We starten met een feestelijke Rock and Roll ochtend onder begeleiding van dansschool Jump Up. Deze ochtend is voor iedereen die mobiel is, de workshop heeft een laag instapniveau en danservaring is niet nodig. Er wordt gedanst in de grote zaal van Cultuurhuis Wherelant en natuurlijk is er tussendoor ook tijd om even bij te komen onder het genot van een kopje koffie met lekkers.

Leuke activiteiten voor 65+-ers
Er staan dit najaar weer veel diverse activiteiten op het programma van KUNSTGENOTEN in beweging. Een kleine greep uit het aanbod: creatieve workshops, mindfullness, tapas workshops, percussie workshop, kerstkrans maken en diverse lezingen. Het is een gevarieerd programma dat doorloopt tot half december 2019. De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen.

Praktische informatie
Het volledige programma vindt hier. De activiteiten vinden plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend tenzij anders vermeld. U dient zich altijd van te voren aan te melden door een mail te sturen naar info@wherlant.nl  of telefonisch via nummer 0299-434777. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.

 

Deel deze pagina