landschap_2.jpg

THUISKUNST MET WHERELANT DEEL 2

Ode aan het Noord-Hollands Landschap
We hebben een nieuwe uitdaging voor de thuiskunstenaars onder ons: schilder de essentie van het Noord-Hollands Landschap. Dat is waar het Purmerends Museum dit najaar haar deuren voor opent, zij sluit daarmee aan bij het landelijke themajaar 'Ode aan het Noord-Hollands Landschap. Doe mee en misschien hangt jouw werk  binnenkort in het Purmerends Museum!

Ook de (T)HUISKUNST webgalerij van Cultuurhuis Wherelant opent haar deuren voor dit mooie thema. Wij dagen je wederom uit! Pak je penselen, verf en een tekenblok, een stoeltje of kleed en trek erop uit. Het Noord-Hollands landschap ligt voor je onder handbereik, overal om je heen. Of maak foto’s en werk thuis op je gemak het landschap verder uit. Dat kan ook in klei, hout, collage, textiel, assemblages, noem maar op. Ook deze keer laat je je inspireren door wat je aan materialen in huis hebt. Verras jezelf door wat je met huis-tuin-en-keukenmaterialen kunt maken en laat ons meegenieten van je vondsten. Iedereen kan meedoen, jong en oud, want in onze ogen is iedereen een kunstenaar!

Wij nodigen je uit
Stap 1: Maak een kunstwerk/creatief werk met het Noord-Hollands landschap als thema. 
Stap 2: Maak een foto van het resultaat en mail deze naar info@wherelant.nl o.v.v. je voor- en achternaam en je leeftijd.
Stap 3: Bekijk jouw inzending en die van anderen op onze Facebookpagina of in de fotogalerij onderaan deze pagina.

Tot slot
Ben je tevreden over jouw landschap? Mail dan één of twee foto’s (van verschillend werk) uiterlijk 1 juni naar het Purmerends Museum: info@purmerendsmuseum.nl. Dan maak je kans dat jouw werk in het museum komt te hangen. Het leukste is als je werk recent is en ook een beetje in de buurt is gemaakt. Het Purmerends Museum toont een greep uit de inzendingen van oktober tot en met december 2021. Let op: het werk moet ingelijst en voorzien van een ophangdraad aan de achterzijde worden aangeleverd en mag niet groter zijn dan 80 cm breed en 60 cm hoog. Op de website van het Purmerends Museum vind je de verdere criteria en de deadline voor inzending: https://www.purmerendsmuseum.nl/Ode-aan-het-Landschap

Inzendingen

 

 

 

 

  

  

  

  

  

 

 

 

Deel deze pagina