Medewerkers, vrijwilligers en R.v.T.

Bij Cultuurhuis Wherelant werken circa 90 medewerkers. Naast een directeur-bestuurder en vaste stafmedewerkers zijn dit professioneel opgeleide docenten die ingezet worden bij cursuswerk, onderwijs en projecten. 

Vrijwilligers
De inzet en het enthousiasme van vrijwilligers is ontzettend belangrijk en onmisbaar voor een organisatie als Cultuurhuis Wherelant. Vrijwilligerswerk biedt mensen de mogelijkheid blijk te geven van hun betrokkenheid, een kans om te participeren en ergens deel van uit te maken. Wij investeren daarom veel tijd in het contact met onze vrijwilligers en zij maken onderdeel uit van ons team. Wil je meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk? Neem dan contact op met onze collega Wendy de Jong.

Raad van Toezicht
Cultuurhuis Wherelant is een stichting en kent een Raad van Toezicht:

René van der Kolk (plv. voorzitter)
Gerrita van der Veen (lid)
Henk Lüken (lid)
Rebekka Heijneman (penningmeester)

Overlijden voorzitter Raad van Toezicht

13 april 2021
Wij zijn diep getroffen door het overlijden van onze voorzitter van de Raad van Toezicht van Cultuurhuis Wherelant, Barry Lucas. Vanaf 2013 heeft Barry met veel toewijding en betrokkenheid een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Cultuurhuis Wherelant. Met warme sympathie en grote wijsheid heeft hij betekenis gegeven. Wij zullen hem erg missen. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en naaste familieleden.

Namens de Raad van Toezicht,

plv. voorzitter René van der Kolk
Directeur bestuurder José van den Hurk

 

Deel deze pagina