linomi.jpg
bart en Maya passpartout (1).JPG
ezel.jpg

Atelier voor iedereen

Een atelier voor mensen die zichzelf uitdagen

Cultuurhuis Wherelant biedt op de dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur een inloopatelier. Daarin kan iedereen wekelijks zelfstandig werken als beginnend of gevorderd beeldend kunstenaar. In een omgeving die daarvoor geschikt is en samen met gelijkgestemden.

Voor wie?
Atelier voor Iedereen is voor mensen die zichzelf uitdagen. Voor mensen die graag kunstzinnig bezig zijn. Voor mensen die graag zelfstandig willen werken, maar daar thuis de ruimte niet voor hebben. Voor mensen die af en toe een stok achter de deur nodig hebben. En voor mensen die het leuk vinden om te leren van andere mensen

Samenwerking
Bij Atelier voor Iedereen vormen we een groep waarbij elke deelnemer zelfstandig werkt aan zijn of haar eigen project. Iedereen is mede verantwoordelijk voor de ruimte. Zo vinden er regelmatig nabesprekingen plaats en zullen we met elkaar afspraken maken over de aanmelding, het opbergen van werkstukken en ieders aanwezigheid. Stuk voor stuk belangrijke voorwaarden om dit mooie initiatief tot een blijvend succes te maken.

Aanmelden
Begint het al een beetje te kriebelen? We nodigen je van harte uit om een keer langs te komen om kennis te maken en vooral samen een creatieve middag te beleven. Zodat je daarna beseft: dit zou ik vaker moeten doen! Stuur een mail naar info@wherelant.nl of bel 0299 - 434777 om je aan te melden. We maken dan een afspraak met je voor een intake, waarin we samen kijken of de verwachtingen overeenkomen. Als dat zo is, dan kun je starten. Atelier voor Iedereen vindt wekelijks plaats, met uitzondering van de schoolvakanties.

Deel deze pagina