linomi.jpg
bart en Maya passpartout (1).JPG
ezel.jpg

Atelier voor Iedereen

Zelfstandig aan de slag

Cultuurhuis Wherelant biedt op de dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur een open atelier. Daarin kan iedereen wekelijks zelfstandig werken als beginnend of gevorderd beeldend kunstenaar. In een omgeving die daarvoor geschikt is en samen met gelijkgestemden.

Voor wie?
Atelier voor Iedereen is voor mensen die graag kunstzinnig bezig zijn. Voor mensen die zichzelf uitdagen. Voor mensen die graag zelfstandig willen werken, maar daar thuis de ruimte niet voor hebben. Voor mensen die af en toe een stok achter de deur nodig hebben. En voor mensen die het leuk vinden om te leren van andere mensen.

Samenwerking
Bij Atelier voor Iedereen werkt elke deelnemer zelfstandig aan zijn of haar eigen project. Iedereen is mede verantwoordelijk voor het atelier. We maken met elkaar afspraken over opruimen en het opbergen van werkstukken. Indien er behoefte aan is, kunnen er nabesprekingen plaatsvinden.

Kosten
Meedoen kost €6,50 per keer. Daarvoor kun je bij onze administratie een strippenkaart kopen van 5 of 10 keer (alleen met pin). Delen van de strippenkaart met iemand anders is mogelijk.
Het materiaal dat je gebruikt dien je zelf mee te nemen of bij Wherelant te kopen.
Werk je met klei en wil je dit bakken, dan kun je gebruik maken van onze oven. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht (per kilo of per gemeenschappelijke stook).

Aanmelden
We nodigen je van harte uit om eens langs te komen om kennis te maken en samen een creatieve middag te beleven. Stuur een mail naar: info@wherelant.nl of bel 0299 - 434777 om je aan te melden.
We maken dan een afspraak met je voor een intake, waarin we samen kijken of de verwachtingen overeenkomen. Als dat zo is, dan kun je starten.

Atelier voor Iedereen is wekelijks beschikbaar, met uitzondering van de schoolvakanties.

Deel deze pagina