linomi.jpg
bart en Maya passpartout (1).JPG
ezel.jpg

Atelier voor iedereen

Een atelier voor mensen die zichzelf uitdagen

Atelier voor Iedereen is niet voor iedereen. Het is voor bijzondere mensen. Voor mensen die zichzelf uitdagen. Voor mensen die al wat hobbels hebben genomen. Voor mensen die graag creatief bezig zijn. Voor mensen die af en toe een stok achter de deur nodig hebben om dat te doen. En voor mensen die van andere mensen houden.

Aan die mensen biedt Cultuurhuis Wherelant vanaf 29 oktober op de dinsdagmiddag een inloopatelier. Daarin kan iedereen wekelijks zelfstandig werken als beginnend of gevorderd beeldend kunstenaar. In een omgeving die daarvoor geschikt is en samen met gelijkgestemden. Want soms zit de oplossing simpelweg in een vraag aan een ander.

Samenwerking
Bij Atelier voor Iedereen is elke deelnemer mede verantwoordelijk. Zo zijn we op zoek naar een aantal coördinatoren, vinden er regelmatig werkbesprekingen plaats en zullen we met elkaar afspraken maken over de aanmelding, het opbergen van werkstukken en ieders aanwezigheid. Stuk voor stuk belangrijke voorwaarden om dit mooie initiatief tot een blijvend succes te maken. Materialen kunnen gekocht worden bij de receptie en de deelname bedraagt €6,50 per keer. Je kunt ook meedoen met een WMO-indicatie.

Kom je ook?
Begint het al een beetje te kriebelen? We nodigen iedereen van harte uit om langs te komen op dinsdag 29 oktober van 14.00 tot 16.30 uur. Om kennis te maken en vooral samen een creatieve middag te beleven. Zodat je daarna beseft: dit zou ik vaker moeten doen!

Aanmelden
Stuur een mail naar info@wherelant.nl om je aan te melden voor 29 oktober. Op die dag maken we een afspraak voor een intake, waarin we samen kijken of de verwachtingen overeenkomen. Als dat zo is, dan kun je starten. Atelier voor Iedereen vindt wekelijks plaats, met uitzondering van de schoolvakanties.

Deel deze pagina