KUNSTGENOTEN in beweging (65+)

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren uit de regio Waterland. De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het aanbod is een combinatie van doen, cultuur en kennis. Iedereen van 65 jaar en ouder kan tegen een kleine vergoeding meedoen. Minima kunnen gratis deelnemen.

Voor en door senioren
Het onderscheidende kenmerk van KUNSTGENOTEN is dat senioren zelf een wekelijks programma bepalen en de organisatie van de activiteiten op zich nemen. Zij hebben de regie en worden hierbij ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Spurd en Bibliotheek Waterland.

Vrijwilligers zijn welkom
Lijkt het u ook leuk om een bijdrage te leveren aan KUNSTGENOTEN in beweging? U kunt participeren door zitting te nemen in de programmacommissie, als vrijwilliger in de vorm van gastheer/gastvrouw, begeleider of anderszins. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Schipper via telefoonnummer 0299 – 434 777.

Aanmelden en meer informatie
De activiteiten vinden plaats op donderdagochtend van 10 tot 12 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend (tenzij anders vermeld). Vanaf 9.30 uur kan er worden ingelopen voor een kopje koffie. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via 0299-434777. Als u zich aanmeldt geeft u aan dat u deelneemt. Mocht u niet in staat zijn om deel te nemen, dan meld u zich af via hierboven vermelde mailadres en telefoonnummer.

PROGRAMMA VOORJAAR 2019
Het volledige programma vindt u hier
De activiteiten kosten € 5,- en kunt u contant betalen voor aanvang van een activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen.

Volg ons
U kunt op de hoogte blijven van alle activiteiten en fotoverslagen terugzien op onze facebookpagina Kunstgenoten in beweging Purmerend

Met dank aan
KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd  en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Purmerend.

      spurd_logo.png                       bibliotheek-waterland.jpg            logo-cultuurhuis-wherelant-1.jpg

bb.jpg