Nieuws

19 november 2018

Kerstworkshops op 8 en 9 december

Ons workshopweekend van 8 & 9 december staat in het teken van de sfeer van de gezellige feestdagen. Zo kun je kerstbeelden van speksteen maken, kerstobjecten van hout, kersthangers van glas of een kunstig kerststuk met gerecycled materiaal.

Ook het schrijven van een eigen kerstverhaal, een pasteltekening in winterse sferen of het creëren van een animatiefilm behoort tot de mogelijkheden. We hebben ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen op zaterdagmiddag meedoen met een superleuke workshop waarbij zij een engel of pop maken van paverpol.

Ga direct naar het workshopaanbod

lees verder »

15 oktober 2018

Workshopweekends november en december 2018

Op 10 & 11 november en 8 & 9 december organiseren we weer superleuke workshopweekends. Je kunt van alles ontdekken van werken met paverpol tot pop-art schilderen of één van de leuke kerstworkshops volgen zoals je eigen kerstbeeld, kerststuk, kerstverhaal, animatiefilm of glasobject maken. 

Elk 2e weekend van de maand kun je tijdens het cursusseizoen meedoen met de workshopweekends. Het aanbod bevat een breed aanbod workshops. Ervaring of talent is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. 
Lees verder

lees verder »

9 oktober 2018

PURVAK in de herfstvakantie

In de herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak meedoen met gratis creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant en bij sporthal de Karekiet als onderdeel van PurVak. 
Lees verder

lees verder »

8 oktober 2018

Atelier voor Twee- nu ook op woensdag

Atelier voor Twee is een creatief atelier voor mantelzorgers samen met hun partner, ouder of grootouder. Doordat het atelier op zaterdag een groot succes is, komt er een extra atelier bij op de woensdagochtend. Ter introductie kunnen geïnteresseerden kennismaken via een gratis proefles op woensdag 10 oktober. 

Lees verder

lees verder »

13 september 2018

Proeflessen in september en oktober

In de maand september en oktober organiseren we diverse proeflessen ter introductie van een cursus. Geinteresseerden kunnen voor € 5,- meedoen. Bij voldoende belangstelling gaan de curssussen een week na de proefles van start. Lees verder

lees verder »

3 september 2018

Open Kindermiddag

Woensdag 12 september van 14.30 - 16.30 uur houden we een Open kindermiddag voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.  Tijdens deze gezellige middag kunnen kinderen meedoen met korte proeflessen beeldende kunst, dans en theater. 
Lees verder

lees verder »

30 juli 2018

Diverse vacatures docenten

Wij zoeken op korte termijn enthousiaste en betrokken docenten voor kunsteducatie aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het betreft de disciplines beeldende kunst, theater, dans en techniek. Lees verder..

14 mei 2018

Extra feestelijk Open Huis

Zet zondag 9 september alvast in je agenda. Dan houden we in de middag ons 10e Open Huis op de Van IJsendijkstraat en daar geven we een extra feestelijk tintje aan. De band Bohemian Soldiers zorgt voor muzikale gezelligheid in de foyer en ateliers waar de band speelt en tegelijk model staat. Er zijn hapjes en drankjes en ook kinderen zijn van harte welkom! 
Lees verder

lees verder »