Nieuws

14 januari 2019

Proeflessen van 21 t/m 31 januari

Van 21 t/m 31 januari kun je voor € 5,- diverse proeflessen volgen. Een ideale manier om te ontdekken wat een cursus inhoudt en kennis te maken met de docent. De proeflessen zijn bedoeld voor mensen die serieus overwegen om een cursus te volgen. Bij voldoende animo gaan de cursussen een week na de proefles van start. Lees verder

lees verder »

2 januari 2019

Proeflessen jeugd

Woensdag 9 en donderdag 10 januari organiseren we voor kinderen proeflessen van de  cursussen theater, dans, het kinderatelier en de kinderkunstacademie. Deelname aan een proefles kost € 2,- en aanmelden is noodzakelijk want vol = vol.  
Lees verder

lees verder »

11 december 2018

Nieuwe cursuskrant 2019

De krant met ons aanbod workshops en cursussen van januari t/m mei 2019 is klaar! Klik hier om de krant te downloaden.

19 november 2018

Kerstworkshops op 8 en 9 december

Ons workshopweekend van 8 & 9 december staat in het teken van de sfeer van de gezellige feestdagen. Zo kun je kerstbeelden van speksteen maken, kerstobjecten van hout, kersthangers van glas of een kunstig kerststuk met gerecycled materiaal.

Ook het schrijven van een eigen kerstverhaal, een pasteltekening in winterse sferen of het creëren van een animatiefilm behoort tot de mogelijkheden. We hebben ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen op zaterdagmiddag meedoen met een superleuke workshop waarbij zij een engel of pop maken van paverpol.

Ga direct naar het workshopaanbod

lees verder »

15 oktober 2018

Workshopweekends november en december 2018

Op 10 & 11 november en 8 & 9 december organiseren we weer superleuke workshopweekends. Je kunt van alles ontdekken van werken met paverpol tot pop-art schilderen of één van de leuke kerstworkshops volgen zoals je eigen kerstbeeld, kerststuk, kerstverhaal, animatiefilm of glasobject maken. 

Elk 2e weekend van de maand kun je tijdens het cursusseizoen meedoen met de workshopweekends. Het aanbod bevat een breed aanbod workshops. Ervaring of talent is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. 
Lees verder

lees verder »

9 oktober 2018

PURVAK in de herfstvakantie

In de herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak meedoen met gratis creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant en bij sporthal de Karekiet als onderdeel van PurVak. 
Lees verder

lees verder »

8 oktober 2018

Atelier voor Twee- nu ook op woensdag

Atelier voor Twee is een creatief atelier voor mantelzorgers samen met hun partner, ouder of grootouder. Doordat het atelier op zaterdag een groot succes is, komt er een extra atelier bij op de woensdagochtend. Ter introductie kunnen geïnteresseerden kennismaken via een gratis proefles op woensdag 10 oktober. 

Lees verder

lees verder »