Nieuws

14 november 2017

Dubbelexpositie ‘Heijboer inspireert!’ bij Cultuurhuis Wherelant

Ontmoet dinsdag 28 november om 11.00  uur de kunstenaars van de Kunstgroep van Odion bij Cultuurhuis Wherelant. Er wordt gewerkt aan een grote collage die getoond gaat worden op de expositie 'Heijboer inspireert!'. Kunstgroep Odion en Fred’s Atelier hebben dit jaar vijf dagen samengewerkt naar aanleiding van het werk van Anton Heijboer.  Het beeldend werk dat daaruit is ontstaan, is aanleiding voor twee prachtige tentoonstellingen. Lees verder...

Dubbelexpositie
Cultuurhuis Wherelant is met de huidige tentoonstelling in de foyer onderdeel van de dubbel expositie Heijboer inspireert. De tentoonstelling bij Cultuurhuis Wherelant bevat poëtische druktechnieken, tekeningen, beelden en schilderijen. Een unieke kans om een werkje aan te schaffen voor de feestdagen. De tentoonstelling is van 10 november tot 1 december 2017 te bezichtigen tijdens kantoortijden. Van 9.30 -16.00 uur aan de van IJsendijkstraat 403.
In het Gemeentehuis van  Purmerend is de andere locatie van de dubbeltentoonstelling te bezichtigen. Deze wordt op 24 november om 14.30 uur geopend door  burgermeester Bijl.

Deelnemende kunstenaars
Sonja Bos, Ruud van Deijl, Remco de Graaf, Gudy van den Hogen, Sandro Bottari, Denny Ligeon, Steven de Haan, René Koops, Ivo van de Nieuwendijk, Kar Hang Tang, Rob van den Boom, Agnes Lit, Steffie van Zanten, Menno Donker, Sandra Tromp, Karin Bakker, Sabrina Elstrodt, Lisa Kant , Roos Hage , Tom Tol, Robert Dal, Renée Gest. Onder begeleiding van Alice Sjerps, Marcel Verdonk, Veerle T’Jampens ,Corine Dekker, Patricia Dam, Ingrid van Melsfort en Nicole van der Heijden.