Nieuws

19 november 2018

Kerstworkshops op 8 en 9 december

Ons workshopweekend van 8 & 9 december staat in het teken van de sfeer van de gezellige feestdagen. Zo kun je kerstbeelden van speksteen maken, kerstobjecten van hout, kersthangers van glas of een kunstig kerststuk met gerecycled materiaal.

Ook het schrijven van een eigen kerstverhaal, een pasteltekening in winterse sferen of het creëren van een animatiefilm behoort tot de mogelijkheden. We hebben ook aan de kinderen gedacht, zij kunnen op zaterdagmiddag meedoen met een superleuke workshop waarbij zij een engel of pop maken van paverpol.

Ga direct naar het workshopaanbod

Het programma
Op zaterdag kun je een hele dag pasteltekenen met het thema winternachtdroom als inspiratie, je eigen sieraden van zilverklei ontwerpen of een ‘winterwonder’ animatiefilm maken. In de middag is er nog plaats bij de workshop ‘Bijzondere kerstobjecten van hout’. Kinderen kunnen een engel of pop maken bij de Paverpol workshop waarbij zij aan de slag gaan met gaas en textielverharder.

Kom op zondag een kerstbeeld maken van speksteen of volg de dagworkshop schilderen waarbij je de techniek van tempera ontdekt. In de middag kun je een bijzonder kerststuk maken met gerecycled materiaal of zelf jouw eigen kerstverhaal schrijven. 

Inschrijven of meer informatie?
Je bent van harte welkom tijdens deze gezellige workshopweekenden. Inschrijven kan hier.
Je vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Voor vragen kun je contact opnemen met de administratie via 0299 434777 of mail naar info@wherelant.nl