Nieuws

9 november 2017

Koop nu uw kaarten voor de theatervoorstelling 'Lang en Gelukkig'

Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken naar de voorstelling ‘Lang en Gelukkig’ door Theatergroep Flexibel. De voorstellingen vinden op 29 en 30 december plaats in de grote zaal van Theater de Purmaryn in Purmerend. Deze musical en film van het Ro Theater is bewerkt en geregisseerd door Henriette ter Riet en wordt uitgevoerd door bijna 100 enthousiaste theatermakers!

Bekijk ook de trailer https://www.youtube.com/watch?v=iudxsXlgErc

Theatergroep Flexibel bestaat uit acteurs met een verstandelijke beperking. Zij hebben gedurende drie jaar naar 'Lang en Gelukkig' toe gewerkt, alweer hun 5e grote productie. U kunt rekenen op een doldwaze sprookjesparade, waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen blijkt te hebben.

De 26 acteurs delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: leerlingen van de Martin Luther Kingschool en ‘t Prisma, musicalvereniging Purple, bewoners van verzorgingshuis de Rusthoeve, leden van muziekvereniging Kunst na Arbeid, een heuse Wolvenband. Ook Purmerends bekendste bakker komt langs en een voormalig wethouder debuteert als gastacteur.

En dan hebben we het nog niet eens over de vele betrokkenen achter de schermen die het decor, de kostuums, de kap en grime, de techniek en de begeleiding van de acteurs mogelijk maken. Samen zetten zij zich voor 200% in onder het motto ‘ConnActing theater: theater verbindt’.

Wij hopen op uw aanwezigheid in deze gezellige dagen tussen Kerst en Nieuwjaar. Kaarten zijn te bestellen via de kassa en de website van Theater de Purmaryn: www.depurmaryn.nl Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat hard.

Graag tot ziens bij ‘Lang en Gelukkig’, sprookjes zoals u ze nog nooit heeft beleefd!

THEATERFAMILIEDINERS

In de aanloop naar de voorstelling hebben acteurs en hun fans maandelijks met elkaar genoten van een sprookjesmaaltijd in Grand Café Heel Europa. Theater maak je niet alleen samen,  samen eten draagt ook bij aan het familiegevoel van Flexibel. Vandaar de theaterfamiliediners.

In 2018 gaan we nog een aantal keer met elkaar aan tafel. Elke eerste maandag van de maand zijn we welkom bij Grand Café Heel Europa aan Genuahaven 48 in Purmerend.  Inloop vanaf 17.30 uur, aan tafel om 18.00 uur en om uiterlijk 20.00 uur gaat iedereen weer huiswaarts.

Voor € 7,50 eet u mee; u krijgt hiervoor een heerlijke maaltijd met een toetje.  U rekent ter plekke af (pin of contant). Komt u ook? Stuur dan uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan het theaterfamiliediner een mail naar info@wherelant.nl , hierin vermeld u het aantal personen en eventuele dieetwensen.

Data in 2018 zijn: 8 januari, 5 februari, 5 maart, 9 april en 7 mei.

Graag tot ziens bij de Theaterfamiliediners, samen eten zorgt voor bijzondere ontmoetingen!