Nieuws

16 mei 2017

Workshop Yoga in de tuin voor senioren

Donderdag 1 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseert KUNSTGENOTEN in beweging een workshop Yoga in de tuin voor senioren (65+).
Lees verder 

De yoga die deze ochtend aangeboden wordt is vloeiend en eenvoudig. Alle gewrichten worden losgemaakt zodat er ruimte ontstaat in het lichaam, de ademhaling zich verdiept en de ontspanning neerdaalt. Het is ook mogelijk om de les op een stoel te volgen.

Yoga  en een thee/koffietafel

Yoga in de tuin is extra genieten door de vele groene kleuren, de bloeiende bloemen en alle zomerse natuurgeluiden. Het is een fijne manier om eens kennis te maken met deze vorm van yoga in een natuurlijke omgeving. Na afloop staat er een thee/koffietafel met allerlei lekkernijen en is er tijd om na te praten. De les wordt  verzorgd door Janny Geesink, Yoga-docente en woonachtig in Purmerend. Bij slecht weer wordt de workshop in het tuinhuis gegeven. 

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.

Aanmelden en meer informatie
De workshop ‘Yoga in de tuin’ vindt plaats op donderdag 1 juni van 10 tot 12 uur op de Jaagweg in Purmerend. Aanvullende informatie, over kleding en het huisnummer van onze docente ontvangt u na inschrijving. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de workshop. U dient zich aan te melden via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397, hier kunt u ook eventuele dieetwensen doorgeven.