Nieuws

20 juni 2017

Zomerse ontmoetingsochtend

KUNSTGENOTEN organiseert donderdag 22 juni een ontmoetingsochtend voor senioren (65+). Lijkt het u fijn om samen leuke dingen te ondernemen? Kom dan naar deze leuke bijeenkomst en ontmoet leeftijdsgenoten met dezelfde interesse.

We verwelkomen u in zomerse sferen met koffie/thee en wat lekkers. Organisaties die een leuke activiteit aanbieden, in de maanden juli of augustus, zijn ook van harte welkom! Wij zorgen voor een gezellige ochtend waarbij u nieuwe mensen ontmoet met wie u onderling afspraken kunt maken voor gezamenlijke uitstapjes. Of u nou van activiteiten op creatief gebied, beweging, culinair, een uitstapje of het Jordaanfestival in Purmerend houdt; samen gaan is altijd leuker! U krijgt informatie en een agenda over leuke zomeractiviteiten in Purmerend en omgeving en gaat ongetwijfeld naar huis met een afspraak voor een gezellig uitje op zak.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren                                                   
KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+).
De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het najaarsprogramma dat start halverwege september verschijnt binnenkort op de website www.evean.nl. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door RABO Coöperatiefonds, Oranje fonds,VSB fonds,   RCOAK en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Aanmelden en meer informatie
De bijeenkomst is op donderdag 22 juni van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De entree is gratis. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. Wij vinden het fijn als u zich van te voren opgeeft via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397.